Vali Turhan Minik Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Turhan Minik Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Vali Turhan Minik Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Millî Eğitim Müdürü Sabri Caner, Naciye Kabakçı Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek keyifli bir sabah geçirdi.

28.09.2013 12:10  Güncelleme: 12:09

Vali Ahmet Turhan; Mobil Anaokulu öğrencilerinin bu yıldan itibaren, gerekli eğitim ve hijyenik koşulları taşımadığı için Naciye Kabakçı ve Zübeyde Hanım Anaokulların'da eğitim almaya başladıklarını belirtti.

40 öğrenci kapasiteli mobil okulda eğitim alan çocukların gerekli eğitim koşullarını ve hijyenik koşulları taşımadığı için Naciye Kabakçı ve Zübeyde Hanım Anaokulu´nda eğitim almaları veliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Naciye Kabakçı Anaokulu'nda sınıfları gezen Vali Turhan, çocuklarla yakından ilgilendi. Minikler burada Vali Turhan'a yönelik şarkılar söylediler. Daha sonra okulun alt katında bulunan yemekhaneye inen Vali Turhan burada kahvaltı yapan minikler ve aileleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Okulu ve fiziki şartlarını beğenen Vali; bundan sonra yapılacak anaokullarına da çok iyi bir örnek olacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Turhan Minik Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement