'Valimiz Şoför Ben Muavin' - Son Dakika
Güncel

'Valimiz Şoför Ben Muavin'

\'Valimiz Şoför Ben Muavin\'

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, kente gelen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ile birlikte yol yapım çalışmalarını inceledi.

17.07.2013 15:16

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, kente gelen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ile birlikte yol yapım çalışmalarını inceledi. Vali Çiftçi makam aracını kullanırken, AK Partili Ünal ön koltukta, Karayolları Bölge Müdürü de arka koltukta oturdu.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Karayolları Samsun 7'nci Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ile birlikte bugün Kumbaşı Mahallesi'nde Ordu Çevre Yolu ve Ulubey İlçesi'ndeki Karadeniz- Akdeniz Yolu yapım çalışmalarını inceledi. Vali Çiftçi ve Milletvekili Ünal, Karayolları 7'nci Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ile müteahhit firma temsilcilerinden brifing alarak çalışmaları yerinde gördü. Vali Çiftçi makam şoförünü araçtan indirerek direksiyon başına kendisi geçti. Direksiyon başındaki Vali Çiftçi ile kendisinin olduğu bir fotoğrafı twitter üzerinden takipçileriyle paylaşan Milletvekili Ünal, fotoğrafa da "Valimiz şoför ben muavin, arkada Karayolları Bölge Müdürü. Karadeniz Akdeniz yoluna incelemeye gidiyoruz" diye yazdı. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Valimiz Şoför Ben Muavin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement