Van Ekbaşbakan Erdoğan Van'da .Polis Protestolara İzin Vermedi - Son Dakika
Güncel

Van Ekbaşbakan Erdoğan Van'da .Polis Protestolara İzin Vermedi

Van Ekbaşbakan Erdoğan Van\'da .Polis Protestolara İzin Vermedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül'de Yapılacak Olan Referandum Mitingine Katılmak Üzere Uçakla Saat 15.30'de Van'a Geldi.

23.08.2010 20:49

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül'de yapılacak olan referandum mitingine katılmak üzere uçakla saat 15.30'de Van'a geldi.

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ile kızı Sümeyye Erdoğan'ı Van Ferit Melen Havalimanı'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Van Valisi Münir Karaloğlu, AK Partili Van Miletvekilleri Gülşen Orhan, Kayhan Türkmenoğlu, İkram Dinçer ve Kerem Altun ve bazı bölge miletvekilleri karşıladı.

Başbakan havaalanında karşılandıktan sonra miting otobüsüne binerek konuşma yapacağı kent merkezine doğru hareket etti. Başbakan Erdoğan'ın gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

POLİS PROTESTOLARA İZİN VERMEDİ

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın Van'a gelişini protesto eden gruplara ise polis izin vermedi. BDP İl binası önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup slogan atarak Ahmedi Hani Parkına kadar yürüdü. yürüş boyunca PKK ve Öcalan lehine slogan atan grup, parktan da mitin yapılacağı Beşyol Meydanı'na yürümek istedi. Ancak polis grubun yürümesine izin vermedi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis grubu 4 ayrı koldan sarınca protestocu grup dağıldı. Yoğun güvenlik önlemlerini alındığı Van'da polis helikopteri de kent üzerinde sürekli uçuş yaptı.

Sebahattin YILMAZ-Osman BEKLEYEN- Gülay ÖZEK-Murat ÇAĞLAR/ VAN, DHA

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Ekbaşbakan Erdoğan Van'da .Polis Protestolara İzin Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement