Waffle'cı Akın Dünya'ya Açıldı - Son Dakika
Güncel

Waffle'cı Akın Dünya'ya Açıldı

Waffle\'cı Akın Dünya\'ya Açıldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından "Üstün Lezzet" ödülü alan Waffle'cı Akın, Türkiye'nin dört bir yanındaki şubelerinin ardından bu kez dünyaya açıldı.

22.01.2018 08:16

Waffle'cı Akın, Bosna'nın ardından ikinci yurtdışı şubesini Fas'ta açacak.

İstanbul'da doğan ve İzmir'de büyüyen ardından Türkiye genelinde 30 şubeye ulaşan Waffle'cı Akın, sundukları lezzete yönelik bugüne kadar hiç bir şikayet gelmemesi nedeniyle 2015 yılında Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" logosuna hak kazandı. Ertesi yıl ise Türkiye Altın Marka ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl da sektörün lezzet başkenti olan Belçika'yı tahtından indirdi. Dünya'nın en iyi waffleları ile ünlü Brüksel'de, İTQİ tarafından Waffle'cı Akın "Üstün Lezzet Ödülü"nü aldı. Waffle'cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, lezzet ve kalitede en üst seviyeye çıktıklarını belirterek 2016 büyümü hedefi doğrultusunda Dünya'ya açılma kararı aldıklarını söyledi.

Bosna-Hersek'de de bir şubesi bulunan Waffle'cı Akın, yurtdışındaki ikinci yatırımını Fas'ın en büyük kenti Kazablanka'da yapacak. Waffle'cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren ile Kazablanka'daki şubeyi işletecek olan Ayşe Bilgin yeni şube için İzmir'de sözleşmeyi imzaladı. Geren, bir dünya lezzeti olduklarını belirterek, "Hedefimiz franchise yatırımcıları ile şube sayımızı 50'yı çıkarmak. Anadolu'da yayılma hamlesini devam ederken yurtdışı odaklı büyümemizi de sürdürüyoruz" dedi. Geren, Waffle'cı Akın olarak franchis yatırımcısının 1 yılda, yatırımını geri kazanmasını plandıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Waffle'cı Akın Dünya'ya Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement