Yeni Fırst Lady'nin Saç Kavurma Ustalığı, Fotoğrafla Kanıtlandı - Son Dakika
Güncel

Yeni Fırst Lady'nin Saç Kavurma Ustalığı, Fotoğrafla Kanıtlandı

Yeni Fırst Lady\'nin Saç Kavurma Ustalığı, Fotoğrafla Kanıtlandı

Yeni Fırst Lady Sare Davutoğlu'nun ocağın başına geçip yapılmakta olan saç kavurmaya yardımcı olduğu fotoğrafı, aile yakınlarının evinde ortaya çıktı.

23.08.2014 14:45  Güncelleme: 16:10

Yeni Fırst Lady'nin Sare Davutoğlu'nun, 2 yıl önce Taşkent'te katıldığı bir akrabasının davetinde ocağın başına geçip yapılmakta olan saç kavurmaya yardımcı olduğu fotoğrafı ortaya çıktı. Böylelikle Fırst Lady'nin yemek yapmakta ne kadar usta olduğu da anlaşıldı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak isminin açıklanmasının ardından gözler Davutoğlu'nun hayat hikayesi ile ailesi ve yakınlarına çevrildi. Bunlardan en çok dikkat çeken de yeni Fırst Lady olan Kadın ve Doğum Uzmanı Sare Davutoğlu. Fırst Lady'nin, eşi Davutoğlu'nun baba ocağı Konya'nın Torosların zirvesinde Taşkent İlçesi'ndeki 2 yıl önceki bir davette çekilen fotoğrafı da gözlerden kaçmadı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu 2 yıl önce halasının oğlu Rıdvan Yüceaktaş'ın, Taşkent'teki evinde davete katıldı. Saç kavurmanın ikram edildiği davette Sare Davutoğlu, ocağın başına geçip yapılmakta olan saç kavurmaya yardımcı oldu. Bu an ise fotoğraf çekilerek ölümsüzleştirildi. Böylelikle yeni Fırst Lady'nin yemek yapmakta da ne kadar usta olduğu anlaşıldı. Davutoğlu çiftinin katıldığı daveti anlatan Rıdvan Yüceaktaş, "Bizim Taşkent'teki eve davet etmiştim. Saç kavurma yapıyorduk. Ahmet ve Sare yeni gelmişti. Sare, hemen ocağın başına geçip yardımcı oldu. Hatta birlikte fotoğraf çektirdik."dedi.

4 YAŞINDA İKEN KAYBETTİĞİ ANNESİ Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 4 yaşında iken annesi Memnune Davutoğlu, hayatını kaybetti. Yaklaşık bir yıl Davutoğlu ve 3 kız kardeşine babaannesi Ayşe Davutoğlu ile halası Nilüfer Özlen ve diğer akrabaları baktı. Daha sonra babası Mehmet Duran Davutoğlu'nun İstanbul'a göç etmesiyle, Ahmet Davutoğlu da babasıyla birlikte yaşadığı. Annesinden geriye ise o dönemlerde çekilen siyah-beyaz fotoğrafı kaldı. Fotoğrafı sürekli sakladığını belirten 75 yaşındaki yengesi Gülümser Türkalp, "Rahmetli eşim Ahmet'in dayısı olurdu. Dolayısıyla bu fotoğrafları sürekli saklıyorum."dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NI DA BEKLİYORUZ Ahmet Davutoğlu'nun isminin Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak açıklanmasından dolayı gurur duyduğunu belirten Türkalp, şunları söyledi:

"Çok iftihar ediyoruz Ahmet'le. Çok gurur duyuyoruz. Böyle bir köyde, böyle bir adam yetiştiği için. Ben de onun bir akrabası yengesi olduğum için mutluyum. Çok seviyoruz kendisini. Darısı Cumhurbaşkanlığı'na. Küçüklüğünde okuma hevesi vardı, hep okurdu. Herkes biliyordu bunun bir yerlere geleceğini. Umduğumuz gibi de oldu. Şimdiden Cumhurbaşkanlığı'na da bekliyoruz kendisini. Olacak olan küçükten belli olur derler. Ahmet'de küçüklükten belliydi ne olacağı"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Fırst Lady'nin Saç Kavurma Ustalığı, Fotoğrafla Kanıtlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement