Yerel Yönetimden SGK Müdürü Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yerel Yönetimden SGK Müdürü Ünlü'ye Ziyaret

Yerel Yönetimden SGK Müdürü Ünlü\'ye Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları yeni görev başlayan SGK İl Müdürü İsmail Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

29.10.2014 13:09

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ilçe belediye başkanları, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne atanan İl Müdürü İsmail Ünlü'ye "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılığı görevinden Şanlıurfa İl Müdürlüğü'ne atanan İsmail Ünlü'ye yeni görevlerinde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sosyal güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK'nın çalışma alanının daha da arttığını ifade etti.

Başkan Güvenç ve ilçe belediye başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, Şanlıurfa'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve İlçe Belediye Başkanları, görevine yeni başlayan İsmail Ünlü'ye başarılar diledikten sonra İl Müdürlüğünden ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yerel Yönetimden SGK Müdürü Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement