1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar Günü Başlıyor - Son Dakika
Yerel

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar Günü Başlıyor

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar Günü Başlıyor

Malatya’daki yerel liglerin en üst seviyesi olan 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar günü oynanacak müsabakalarla start alacak.

19.11.2015 15:48

Malatya'daki yerel liglerin en üst seviyesi olan 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar günü oynanacak müsabakalarla start alacak. A ve B grubunda toplam 16 takımın mücadelesi, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek ve 2. Amatör Küme'ye düşmemek için gerçekleşecek. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör'den şampiyon olarak bir üst lige çıkan Darendespor ile 1966 Malatya Gençlikspor bu sezon ilk kez bu ligde yer alacak. Darende, Hekimhan, Akçadağ (Çatyol Belediye), Battalgazi, Yeşilyurt ve Doğanşehir'i temsil eden 6 ilçe takımı lige geniş bir katılımın olmasını sağlayacak. Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig için Play Off oynayan Demirspor ve İnönü Üniversitesi güçlerini muhafaza ederken, Hekimhan Girmanaspor ve Malatyaspor da bu yarışa ortak olma mücadelesi verecek.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Pazar günü başlayacak yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir kulüplere uyarılarda bulunarak, sezonun Malatya futboluna yakışan bir şekilde geçmesini diledi.

Özdemir, "Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Amatör futbolumuzun kalite çıtası yükselsin diye mücadele ediyoruz. Bütün kulüplerimizi centilmenlik ve futbol adına pozitif bir mücadele vermeleri konusunda uyarıyoruz. Amatör futbol, amatör ruhla yapıldığı zaman daha güzel. Bizler ASKF ve futbol taban birlikleri olarak tüm önlemlerimizi aldık. Aynı ikazlarımızı müsabakalarda görev alacak diğer görevlilere de yaptık. İnşallah sakatlanmaların, nahoş görüntülerin olmadığı bir sezon geçiririz. Futbolcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve saha komiseri arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Pazar Günü Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement