Çatalca Belediye Başkanlığını, Cem Kara Kazandı - Son Dakika
Politika

Çatalca Belediye Başkanlığını, Cem Kara Kazandı

CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, İstanbul'un Çatalca ilçe belediye başkanlığını, adayları Cem Kara'nın yeniden kazandığını bildirdi.

31.03.2014 01:47  Güncelleme: 18:17

CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, İstanbul'un Çatalca ilçe belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Cem Kara'nın yeniden kazandığını bildirdi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucu, adayları Cem Kara'nın oyların yaklaşık 45'ini aldığını belirtti.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Cem Kara'nın yeniden Çatalca'nın belediye başkanı olduğunu açıklayan Aslan, oy oranlarının, oyların tamamı sayıldığında biraz daha yükselebileceğini söyledi.

Aslan, "Beklediğimiz bir sonuç mu bu? Hayır. Daha yüksek oy bekliyorduk. Yaptığımız çalışmalar, aldığımız oyun çok düşük olduğunu gösteriyor. Biz de bu süreçten sonra eksiklerimizi, hatalarımızı, nerede varsa, onları telafi edip, hem cumhurbaşkanlığı seçiminden hem de 2015'teki genel seçimden daha farklı bir sonuçla çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

CHP'nin Çatalca Belediye Başkanı adayı Cem Kara da ilçe merkezinde halkı selamlayarak, zaferini ilan etti. Kara, meydanda toplanan vatandaşlarla birlikte daha sonra ilçe sokaklarında yürüdü.

Cem Kara, 2009 yerel seçimlerinde yüzde 44,93 oy oranıyla Çatalca İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilmişti.

Kara'nın öz geçmişi

Kara, 1962'de Lüleburgaz'da doğdu. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Kara, Denizli Çivril Lisesi ve Hadımköy Lisesi'nde öğretmenlik yaptı.

İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi'nde müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulunan Kara, Alpullu, Babaeski ve Lüleburgaz kantarlarında tesellüm memurluğu, Adapazarı Şeker Fabrikası Akyazı Bölge Şefliği görevlerini yürüttü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çatalca Belediye Başkanlığını, Cem Kara Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement