2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Belediye Başkanlığını AK Parti'den aday olan Hasan Ünver'in kazandığını açıkladı.

31.03.2014 02:52

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir Belediye Başkanlığını AK Parti'den aday olan Hasan Ünver'in kazandığını söyledi.

Sunar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgiye göre, Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Hasan Ünver'in kazandığını ifade etti. AK Parti'nin 2009 yılında yapılan seçimlerde 24 bin 645 oy aldığına işaret eden Sunar, bu seçimlerde ise oylarını daha da artırarak 30 bine yaklaştıklarını belirtti.

-Hasan Ünver'in özgeçmişi

1963 yılında Ulukışla'da doğdu. İmam Hatip Lisesini Niğde'de bitirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ünver; çok sayıda basın yayın kuruluşunda gazetecilik ve televizyonculuk yaptıktan sonra çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı. AK Parti kurucu il başkanı olarak başladığı siyasi hayatında, 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Ünver, halen Dünya Belediyeler Birliği(UCLG) Konsey üyeliği ve Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesidir. Hasan Ünver, Evli ve iki çocuk babasıdır. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement