24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Çorum Milletvekili Uslu: "Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, yeni Türkiye’yi, geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra etmektedirler"

24.11.2014 17:59

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, yeni Türkiye'yi, geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra etmektedirler" dedi.

Uslu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayasıyla yayımladığı mesajında, Türkiye'nin, dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden birisi haline gelmesinde en önemli paylardan birisinin de öğretmenlerin olduğunu ifade etti.

Uslu, mesajında şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, yeni Türkiye'yi, geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra etmektedirler. Öğretmenlerimiz, bir insanı yetiştirmenin, mesleklerinin verdiği mutluluğu manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra ederler. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu vesile ile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement