24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, Dinar ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

24.11.2015 13:28

24 Kasım Öğretmenler Günü, Dinar ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Eğitim Bir-Sen Dinar Temsilciliği tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü töreni, Park Ala toplantı salonunda gerçekleşti.

Eğitim Bir-Sen Dinar Temsilcisi Murat Ceylan, törende yaptığı konuşmada, fedakarca geleceğin nesillerini en iyi şekilde yetiştirmek için gece gündüz çabalayan öğretmenleri kutladığını söyledi.

Ceylan, "Bu güzel günde bir arada olmak, birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin eğitim ve öğretimine hizmet etmekten dolayı çok mutluyuz" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da gençleri en iyi şekilde yetiştiren, onların vatanına, milletine hayırlı birer birey olmalarını sağlayan bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını kaydetti.

Öğretmenlik mesleğinin çok değerli ve çok büyük önemi olan bir meslek olduğunu belirten Özkaya, "Büyük Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin inşasında kilit rol oynayacak olan; gençlerimizin, geleceğin yetişkinlerinin, hatta günümüzün yetişkinlerinin eğitiminde, bilgi birikiminin oluşmasında özverili çalışmalarıyla göz dolduran, 2023 ve sonrasında 2071 Türkiye'sini sırtlayan erdemli insanlar yetiştireme gayreti içerisinde olan hiç şüphesiz ki öğretmenlerimizdir" diye konuştu.

Daha sonra program müzikli eğlence eşliğinde devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement