3 Milyon TL'lik Yurdun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

3 Milyon TL'lik Yurdun Temeli Atıldı

3 Milyon TL\'lik Yurdun Temeli Atıldı

İzmit Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) ortaklığında yapılacak olan ve 3 milyon TL’ye mal olacak öğrenci yurdunun temeli atıldı.

26.05.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) ortaklığında yapılacak olan ve 3 milyon TL'ye mal olacak öğrenci yurdunun temeli atıldı.

İzmit Belediyesi ve TÜGVA ortaklığında yapılacak olan öğrenci yurdunun temelleri atıldı. Yaklaşık 3 bin 177 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek öğrenci yurdu, 38 oda ve 138 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek. Öğrenci yurdunun temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İsmail Emanet ve çok sayıda davetli katıldı.

Temele atma töreni öncesinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, "Öğrenci yurdu projesinin 2014 seçimleri öncesinde vaat ettiğimiz bir projeydi. Biz projeleri hayat geçirmek için yapıyoruz. Sözümüzün eri olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Konuşmaların ardından 138 yataklı erkek öğrenci yurdunun temeli, kesilen kurbanın eşliğinde Başkan Doğan ve beraberindekilerin katılımı ile atıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Milyon TL'lik Yurdun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement