550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı - Son Dakika
Güncel

550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı

550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı

Adana'da yaklaşık 13 gün önce gece Seyhan Belediyesine av tüfeğiyle ateş açan zanlının "550 lira aldım sıktım" dediği öğrenildi.

07.02.2015 09:44  Güncelleme: 09:56

Adana'da yaklaşık 13 gün önce gece Seyhan Belediyesi'ne av tüfeğiyle ateş açan zanlının "550 lira aldım sıktım" dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre göre olay, 25 Ocak'ta saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde bulunan Seyhan Belediyesi'nin hizmet binasına gelen kimliği belirsiz kişiler, av tüfeği ile binaya ateş açıp kaçtı.

150 GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE İZLENDİ

Bunun üzerine özel güvenlik elamanları polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri failleri belirlemek için çalışma başlattı. Polis önce zanlılar otomobil ile kaçtığı için geliş ve kaçış yönlerini belirleyerek güvenlik kamerası çalışması yaptı. Geliş ve gidiş güzergahındaki yaklaşık 150 güvenlik kamerası alınıp görüntüler saniye saniye izlendi. Yapılan incelemeden sonra polis olayı emekli polis Mustafa B., Mustafa B. ile Serdar S.'nin planladığını, Kemal T.'nin de belediyeye sıktığını belirledi. Polis bunun üzerine yaptığı operasyonda önce olayı planlayan 3 kişiyi yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi.

"EMEKLİ POLİS 550 LİRA VERDİ SIKTIM"

Polis bu arada bir taraftan da av tüfeğiyle belediyeye ateş eden Kemal T.'yi aramaya başladı. Kemal T. 6 Şubat 2015 günü yakalandı. Zanlı, emniyetteki sorgusunda belediyeye sıktığını doğrulayarak, "Emekli polis Mustafa bana '550 lira vereceğim, Seyhan Belediyesi'ne sıkacaksın' dedi ben de sıktım. Ben bu işi para için yaptım" dediği öğrenildi.

Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement