62. Hükümetin Kurulması - Son Dakika
Yerel

62. Hükümetin Kurulması

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi:"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve 62.hükümetimizin tüm üyelerine Cenab ı Hak üstün muvaffakiyetler nasip etsin ve başarılarını daim eylesin"

31.08.2014 13:27

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi,"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve 62.hükümetimizin tüm üyelerine cenab-ı hak üstün muvaffakiyetler nasip etsin ve başarılarını daim eylesin" dedi.

Geldi, yaptığı açıklamada, iktidara geldiği günden itibaren büyük hizmetlere imza atan AK Parti hükümetlerinin, Türkiye'nin gelişimi ve imarı için devrim niteliğindeki büyük başarılara imza attığını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. hükümetinin Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulduğunu anımsatan Milletvekili Geldi,"62. hükümetimiz  Sayın Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Giresun Milletvekili Sayın Nurettin Canikli Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirildi. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve 62. hükümetimizin tüm üyelerine Cenab-ı Hak üstün muvaffakiyetler nasip etsin ve başarılarını daim eylesin" diye konuştu.

Geldi, ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'de, Başbakanı ile kabine üyeleri daha güçlü olarak geleceğe yürüyeceğini aktardı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 62. Hükümetin Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement