65. Hükümetin Kurulması - Son Dakika
Güncel

65. Hükümetin Kurulması

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'ın, 3 yıl 4 aylık aranın ardından yeniden Sağlık Bakanlığı görevine getirilmesi Erzurum'da sevinçle karşılandı.

24.05.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'ın, 3 yıl 4 aylık aranın ardından yeniden Sağlık Bakanlığı görevine getirilmesi Erzurum'da sevinçle karşılandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Akdağ ile hemşehrileri Efkan Ala'nın bakan olmasından çok mutlu olduklarını ifade etti.

Akdağ'ın hem siyasette hem de bakanlık görevini üstlendiği sağlık alanında tecrübeli bir isim olduğunu dile getiren Sekmen, "Recep Akdağ tecrübeli bir bakan, hem Erzurum'a hem Türkiye'ye çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Allah nasip ederse birlikte Erzurum'a çok güzel hizmetler yapacağız. Erzurum adına çok sevinçliyim." diye konuştu.

Hemşerileri sevindi

Erzurumlular da daha önce 11 yıl Sağlık Bakanlığı yapan Recep Akdağ'ın yeniden bakan olmasını sevinçle karşıladı.

Yıldız Oluroğlu, Akdağ'ın Sağlık Bakanı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hemşehrisi olarak yokluğunu çok hissettik. Görevdeyken çok güzel hizmetler yaptı. Artık aile hekimimiz var. Telefonla randevu alıyoruz, muayene sırası beklemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahattin Dadaşoğlu da Akdağ'ın görev süresince sağlık alanında başarılı hizmetler yaptığını hatırlatarak, yeniden bakalık görevine gelmesine sevindiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 65. Hükümetin Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement