65. Hükümetin Kurulması - Son Dakika
Güncel

65. Hükümetin Kurulması

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 65. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen Mehmet Özhaseki'yi kutladı.

25.05.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 65. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen Mehmet Özhaseki'yi kutladı.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'de uzun yıllar Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak, Kayseri'yi marka şehir haline getiren Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini de en iyi şekilde yapacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Özhaseki'nin yeni görevinde önemli başarılara imza atacağına inandığını belirten Ünlü, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümetin içinde hemşehrimiz ve gurur kaynağımız Mehmet Özhaseki Beyin Bakan olarak yer alması bizleri tarifi imkansız bir sevince boğdu. Uzun yıllar Kayseri'de belediyecilik anlamında ilklere imza atan Bakanımız Mehmet Özhaseki, yeni görevinde de büyük başarılara imza atacaktır. Kendisini Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına tebrik ediyorum. Allah yeni görevinde başarılar nasip etsin. Şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin."

KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan da 65. Hükümetin ülkeye ve sanayiye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yeni kabinenin önemli bir kısmının ekonomi odaklı icracı bakanlardan oluştuğunu görmekten ayrıca mutlu olduklarını ifade eden Nursaçan, şu ifadelere yer verdi:

"Yeni hükümetimiz döneminde, ekonomiye yönelik ufkumuzu geliştirecek yeni projeler ve reform hamleleriyle ülkemizin sahip olduğu büyük hedeflere ulaşma noktasında, üretim ve sanayinin hakim olduğu bir ekonomi anlayışıyla huzurlu, istikrarlı ve güven içerisinde doğru adımların atılacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak bizler de, yeni ve güçlü Türkiye'de yaşanmakta olan değişim ve gelişim hamlesinin daha da güçlenerek, nitelikle ekonomik büyüme ve sanayi üretimi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yeni hükümetimize tam desteğimizi vereceğiz. Kayseri OSB olarak, uygulamaya dönük projelerle ilimizde önemli hizmetlerde imzası bulunan ve yeni hükümet kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen, milletvekilimiz Sayın Mehmet Özhaseki'ye de yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diliyoruz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement