7 Aylık Hamile Kadın Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

7 Aylık Hamile Kadın Kazada Öldü

7 Aylık Hamile Kadın Kazada Öldü

Şırnak'ta özel otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

17.02.2013 22:00  Güncelleme: 08:16

İdil' DE KAZA; 3 ÖLÜ

ŞIRNAK'ın İdil İlçesi ile Mardin'in Nusaybin İlçesi arasında bulunan Karalar Beldesi yakınlarında içerisinde 10 kişinin bulunduğu özel otomobil, şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Kazada ölen 7 aylık hamile Nurhan İregür'ün karnındaki bebeğe İdil Devlet Hastanesi'nde dünyaya getirilip, kuvöze konurken, yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Batman'dan gelen ve Şırnak'ın İdil İlçesi'ndeki Çığır Köyü'ndeki akrabalarına hasta ziyaretine gitmek üzere yola çıkan ve içerisinde 10 kişinin bulunduğu, Abdurrahman İregür yönetimindeki 72 EK 110 plakalı özel otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple şarampole yuvarlandı. Saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, takla atarak şarampole yuvarlanan araçtaki sürücü Abdurrahman İregür (45), hamile eşi Nurhan İregür (38) kızları Rojin İregür (10) olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda, yaşamını yitiren İregür çiftinin yaşları 4 ila 10 arasında değişen; Delila, İdris, Furkan ve Zilan ile Emirhan İregür adlı çocukları, sürücü Abdurrahman İregür'ün annesi Vasfiye ile ağabeyi Mehmet Sait İregür olmak üzere 7 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları İdil Devlet Hastanesi'nde ilk tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Delila ile İdris İregür adlı kardeşler, Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken, İdil Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Kaza haberini duyan İregür ailesinin yakınları, olay yerine gelerek ağıtlar yaktı. Cesetleri gören yakınları, sinir krizi geçirdi.

ÖLEN KADININ KARNINDAKİ BEBEK YAŞIYOR Bu arada kazada yaşamını yitiren Nurhan İregür'ün karnındaki 7 aylık bebeğinin yaşadığının tespit edilmesi üzerine, İdil Devlet Hastanesi'nde başarılı bir ameliyatla bebek dünyaya getirildi. Doktorlar, bebeğin sağlıklı doğduğu ve kuvöze konulduğu belirtilerek yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Aylık Hamile Kadın Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement