AB Bakanı Bozkır: Postalınızı Elinize Verir, Arkanızdan Bakarız - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır: Postalınızı Elinize Verir, Arkanızdan Bakarız

AB Bakanı Bozkır: Postalınızı Elinize Verir, Arkanızdan Bakarız

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya müdahalesine tepki göstererek "Buraya postalla giren bu askerlere mesaj yolluyorum.

09.11.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya müdahalesine tepki göstererek "Buraya postalla giren bu askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenen merkez ilçe kongresine katıldı. Kongrede konuşan Bozkır, siyasi reformların Türkiye'de tüm yapılanların kilidi olduğunu söyledi. Türkiye'de Ak Parti'nin iktidara gelmesinin ardından 2 bin yasa değiştirildiğini aktaran AB Bakanı Bozkır, "Anayasanın yarısı, Yeni Ceza Kanunu, Yeni Borçlar Kanunu, Yeni Medeni Kanun, Yeni Dernekler Yasası, Toplantı Gösteri Yürüyüşleri Yasası, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Yasası, hepsini değiştirdik. Değiştirdik, baktık olmuyor, hepsini yeni kanunlar yaptık ve bugün Türkiye bu noktaya gelebildiyse bu siyasi reformların çok önemli yeri vardır" dedi.

'POSTALI ELİNİZE VERİR ARKANIZDAN BAKARIZ'

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına da tepki gösteren AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Mescid-i Aksa'nın hem Türkler, hem de İslam aleminin kutsal yeri olduğunu vurguladı. Buraya herkesin saygı duyması ve bu şekilde davranışlardan kaçınması gerektiğine dikkati çeken Bakan Bozkır, şöyle dedi:

"Buraya postalla giren bu askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız. Ne Filistin'de ne dünyanın başka bir yerinde bizim kurduğumuz huzur düzenlerini bozmaya da, yeltenenlere de Türkiye izin verir. Bugüne kadar vermedi, bundan sonra da vermeyecektir."

ZİYARETLER YAPTI

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, kongredeki konuşmasının ardından Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü ziyaret etti. Vali Kürklü, Burdur'un sosyal ve ekonomik yapısı hakkında Bakan Bozkır'a bilgi verdi. Burdur Arkeoloji Müzesi'ni de gezen Bakan Bozkır, Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci'den eserler hakkında bilgi aldı.

Bakan Bozkır daha sonra Bucak İlçesi'ne geçerek, Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Mutlu'yu ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mutlu, Bakan Bozkır'a üzerine fotoğrafının işlendiği mermer tablo ile mermer kalemlik hediye etti. Bakan Bozkır Antalya'da önümüzdeki günlerde AB Bürosu açılacağını belirterek, "Buradaki uzmanları Burdur ve Bucak'a gönderip, buraların AB projelerinden daha fazla pay almasını sağlayacağız" dedi.

Ziyaretin sonunda belediye binası önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Bozkır, sonrasında karayoluyla Antalya'ya döndü. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır: Postalınızı Elinize Verir, Arkanızdan Bakarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement