Abdullah Gül: Bizleri Siyasete Erbakan Hoca Kazandırdı (2) - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül: Bizleri Siyasete Erbakan Hoca Kazandırdı (2)

Abdullah Gül: Bizleri Siyasete Erbakan Hoca Kazandırdı (2)

Gül, KAYMEK SERGİSİNİ AÇTI 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) tarafından Dünya Ticaret Merkezi Sergi Salonu'nda düzenlenen sergisinin açılış törenine katıldı.

03.10.2015 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gül, KAYMEK SERGİSİNİ AÇTI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) tarafından Dünya Ticaret Merkezi Sergi Salonu'nda düzenlenen sergisinin açılış törenine katıldı. Gül, "Şehirler elbette rutin belediyecilik hizmetlerini verecekler. Bunun yanında kültür ve sosyal konularda da gerekli çalışmaları yapmalıdır" dedi.

Abdullah Gül, gittiği şehirlerde belediye başkanlarına, belediyecilik çalışmaları yanında kültür ve sosyal çalışmalar yapıp yapmadıklarını sorduklarını ifade ederek, "Kalkınmışlığın ve gelişmişliğin önemli kriterlerinden biri de sosyal ve kültürel çalışmaların yapılıyor olmasıdır. Bu nedenle, eğitim de önem kazanıyor. Memleketim olan Kayseri'de belediyenin böyle güzel faaliyetlerini gördükçe doğrusu bununla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Serginin açılış törenine, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, davetliler ve kursiyerler katıldı. Gül, serginin açılış kurdelasını protokol üyeleriyle birlikte kestikten sonra, sergiyi gezdi ve ardından Erkilet Havaalanı'nda bekleyen özel uçakla Ankara'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül: Bizleri Siyasete Erbakan Hoca Kazandırdı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement