Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşın muhalefet partilerine, 'Sizi iktidar alternatifi olarak görmüyorum, iktidara layık görmüyorum, iktidarın yoluna devam etmesini istiyorum' diye önemli bir mesaj verdiğini söyledi.

04.04.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşın muhalefet partilerine, 'Sizi iktidar alternatifi olarak görmüyorum, iktidara layık görmüyorum, iktidarın yoluna devam etmesini istiyorum' diye önemli bir mesaj verdiğini söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilçeleri ziyaret etti. Şefaatli İlçe Belediyesini ziyaretin bir açıklama yapan Adalet Bakanı Bozdağ, seçimlerde Yozgat'ta büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, "Partimize adaylarımıza verdikleri destekten dolayı Yozgatlı hemşehrilerimize, kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yozgat tarihinde belki de böyle bir başarıyı ilk defa yaşıyoruz. Halkımıza teşekkür ediyorum. Yozgat'ta ilçeleri 14-0 kazanabilirdi olmadı, bir tanesi de bu işin nazarlığı oldu. Öyle görüyoruz. Tekrar hayırlı olsun" dedi.

AK Parti'nin Türkiye'de büyük bir başarı elde ettiğini dile getiren Adale Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti Türkiye'nin birinci partisi oldu. Halkımız, belediyelerimizin yaptığı hizmetleri ibra ederken, yeni projelere onay verdi. Öte yandan seçim sürecinde ortaya konulan, görüşlere de, yaklaşımlara da destek verdi. Muhalefet partilerine de buradan bir mesaj verdi, 'Sizi iktidar alternatifi olarak görmüyorum, iktidara layık görmüyorum, iktidarın yoluna devam etmesini istiyorum' diye de önemli bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Partilere 'bir kez da düşünün, Türkiye'nin partisi olamadınız, Türkiye'nin partisi olamayanlar, iktidar olmazlar' mesajını da verdi bana göre. Türkiye'nin partisi sadece AK Parti'dir. O yüzden AK Parti iktidardır, iktidarda da kalmasını istiyoruz mesajı, bu seçim sonuçlarında var" diye konuştu.

CHP'nin sadece kıyılarda olan bir parti pozisyonunda olduğunu belirten Adalet Bakanı Bozdağ, "CHP, İç Anadolu da sadece Eskişehir'de var onunun dışında yok. MHP'ye baktığınızda tek tük memleketin değişik yerlerinde var. Ama her iki partinin memleketin önemli bir kısmında olmadıklarını görüyoruz. BDP'nin iki bölge dışında hiçbir bölgede olmadığını görüyoruz. Onunu için vatandaş kimlik siyasetine hayır diyen, bölgesel siyasetine hayır diyen, Türkiye'yi kucaklayan siyasete evet diyen bir yaklaşım ortaya koymuştur. AK Parti Türkiye'yi kucakladığı için kimlik siyaseti, bölgesel siyaset yapmadığı için vatandaşımız tarafından bir kez daha tercih edilmiştir. Ayrıca bu seçimde vatandaş yalana, dolana, iftiraya, şantaja, kumpasa, montaja inanmadığını, böyle kirli oyunlarla siyasetin veya başkaca kişilerin önüne gelmemesi gerektiği mesajını da vermiştir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement