"Hazineye Uzanmış Ellerin Hepsini Kırdık" - Son Dakika
Güncel

"Hazineye Uzanmış Ellerin Hepsini Kırdık"

"Hazineye Uzanmış Ellerin Hepsini Kırdık"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu milletin kör kuruşunu yemedik, yedirmedik. Hazineye uzanmış ellerin hepsini kırdık." dedi.

11.03.2014 16:37  Güncelleme: 16:39

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu milletin kör kuruşunu yemedik, yedirmedik. Hazineye uzanmış ellerin hepsini kırdık, Hazine parayla doldu, bölünmüş yol oldu, bedava sağlık oldu, milletin hizmetine döndü, Taşova'ya geldi, Türkiye'nin dört bir yanına yayıldı" dedi.

Bozdağ, Taşova ilçesinde adliye ziyaretinin ardından Taşova Meydanı'nda parti otobüsü üzerinden halka hitap etti.

AK Parti hükümetlerinin bölünmüş yollar, TOKİ evleri, sağlık sistemi ve ekonomi konularında yaptığı icraatları anlatan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Bütün bunlar parayla oluyor. Hani diyorlar ya 'yolsuzluk'. Yolsuzluk olsa bunların bırakın bir tanesini, milyonda birini dahi Türkiye yapamazdı, yapamaz. Çünkü 2002'de bu ülkenin 230 milyar dolar milli geliri var ama 2013'ün Türkiyesinin milli geliri 800 milyar doların üzerinde. Neyle oldu, gökten para mı yağdı, yoksa yerden altın mı çıktı, Türkiye petrol mu buldu? 65 milyon nüfus 77'ye çıktığı halde biz bunu yaptık. Türkiye'nin her tarafını ayağa kaldıran hizmetler yaptığımız halde biz bunu başardık. Bunu neyle yaptık, sizin emanetinize Ankara'da sahip çıkarak yaptık. Bu milletin kör kuruşunu yemedik, yedirmedik. Hazineye uzanmış ellerin hepsini kırdık, Hazine parayla doldu, bölünmüş yol oldu, bedava sağlık oldu, milletin hizmetine döndü, Taşova'ya geldi, Türkiye'nin dört bir yanına yayıldı."

"Bir vatandaşını bir yerden bir yere götüremeyen Türkiye, bugün akşamdan sabaha 30 bin insanını bir ülkeden öbür ülkeye taşıyan bir Türkiye oldu" diyen Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bunları yaparken tabi çok kişi de rahatsız oldu. Hani bir reklam vardı, jean reklamı, ne diyordu, 'bu Türkler de çok fazla oldu' diye bir reklam, hatırlar mısınız? Şimdi 'bu Recep Tayyip Erdoğan da çok fazla oldu' diyorlar, 'bu Türkiye de çok fazla oldu' diyorlar. Birileri Türkiye'nin bu büyük değişiminden, büyük dönüşümünden fevkalade rahatsızlar. Onun için de seçime giderken milletimizin zihnini bulandırmak için binbir türlü fitneyi, binbir türlü iftirayı milletin önüne getiriyorlar. Herkesle ilgili, Allah'tan korkuları olmadıktan sonra kuldan utanmaları da olmuyor."

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Yarın neler çıkaracaklar bilmiyoruz ama bilesiniz ki yarın başka iftiraları sahneye koyacaklar. Tek hedef var o da şu, Taşovalıyı Tayyip Erdoğan'dan vazgeçirmek, çünkü 'ondan kurtulursak, Türkiye'den kurtuluruz' diyorlar. İftiracılar, fitneciler, yalancılar, büyük Türkiye'de kudretli Türkiye'den rahatsız olanların oyunlarını 30 Mart'ta bozmaya var mısınız? İnşallah bu varlığı herkes görecek, 30 Mart'ta oyunlar bir kez daha bozulacaktır. Ben bundan eminim, hiçbir tereddüdüm yok." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Hazineye Uzanmış Ellerin Hepsini Kırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement