Adana Toros Byz Spor'da Hedef 4'lü Final Grubuna Kalmak - Son Dakika
Yerel

Adana Toros Byz Spor'da Hedef 4'lü Final Grubuna Kalmak

Adana Toros Byz Spor\'da Hedef 4\'lü Final Grubuna Kalmak

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A grubunda lider olarak Ankara’da yapılacak olan playoff yarı final grup maçları için Başkent’te kampa giren Adana Toros Byz Spor hazırlıklarını tamamlayarak maçları beklemeye başladı.

16.03.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A grubunda lider olarak Ankara'da yapılacak olan playoff yarı final grup maçları için Başkent'te kampa giren Adana Toros Byz Spor hazırlıklarını tamamlayarak maçları beklemeye başladı.

17 Mart 2016 günü başlayacak maçlarda sırasıyla İzmir TVF Altekma, Hatay Büyükşehir Belediye Spor ve Gümüşhane Torul takımları ile oynayacak olan Adana temsilcisinde hedef, yarı final grubundan da lider çıkıp 11 Nisan 2016 tarihinde Bursa'da yapılacak olan 4'lü final grubuna kalmak.

Kulüp Genel İdari Menajeri Ömer Bozdoğan, yaptığı açıklamada, 6 belediye, 7 kurum takımının bulunduğu gruptan lider çıktıklarını belirterek, "Kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz bir takımla 6 yıl önce yola çıktık. Her yılında bir üst lige terfi eden ve playoff oynama başarısı gösteren bir takım oluşturduk. 1.Lig hedefiyle çıktığımız yolda yarısına geldik. Hedefimiz playof yarı final gruplarından da çıkarak final gruplarına kalmak. Takım olarak kenetlendik. Başaracak güçteyiz. Yeni sezonda Adana' mızın 1.ligde temsil edilmesi adına üstlendiğimiz görevi ve misyonu yerine getirmek istiyoruz. Bu yolda bize desteğini esirgemeyen başta Kulüp Başkanımız Ertuğrul Doğaner ve yönetim kurulumuza, Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'ya, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan' a, İmam Gazali Hiradağ'a, Tatlıcı Köse'ye, Uzmanlar Turizm'e, Serafressh Şalgam'a, Body Line Fitness'e Anadolu Bal'a, Aytaç Spor'a, sporseverlere ve spor kamuoyuna teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Toros Byz Spor'da Hedef 4'lü Final Grubuna Kalmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement