Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman\'dan Kısa Kısa

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

02.08.2014 16:56

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ve belediye meclis üyelerini ziyaret etti.

Yetiş, burada yaptığı konuşmada, ilçede hem belediye meclisinin hem partililerin hem de belediye başkanının ortak hareket etmesinin son derece güzel bir şey olduğunu belirterek, bunun da ilçenin tüm güzelliğine yansıdığını söyledi.

Gölbaşı ve Adıyaman Devlet Hastanelerindeki hekim açığının bir kısmını kapatmak için uğraştıklarını aktaran Yetiş, gerekli yerlerle görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Gölbaşı'nın ihtiyacı olan bazı yatırımlar başladığını anlatan Yetiş, "Hastane inşaatının başlamış olması önemli bir yatırım. Daha önce yapılan ek bina ve şimdi yapılacak yeni binalarla fiziki açıdan hastanede bir sıkıntı kalmayacak. Gölbaşı Organize Sanayi için doğalgaz sorunu da çözülmek üzere. Gölbaşı gibi birçok yerde doğalgaz sıkıntısı var o da mevzuattan kaynaklanıyor. Bakanlık tebliği yayınlandı bu konu ile ilgili. Türkiye'de 5. ve 6. bölgelerde bulunun OSB'lerin doğalgazının karşılanması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ve BOTAŞ'ın ortak işbirliği ve finansmanı ile çözülecektir diye bir tebliğ yayımlandı. BOTAŞ, bu tebliğin ardından bakanlığa talepte bulundu, 1-2 ay içerisinde bu gibi yerler için toplu bir ihale yapılacak. İhaleden sonra da doğalgaz boruları döşenecek" dedi.

Cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye'nin daha güçlü olması için bir fırsat olduğunu savunan Yetiş, cumhurbaşkanı seçiminin sadece Adıyaman'ın veya Türkiye'nin meselesi değil, dünyanın meselesi olduğunu savunup şunlare kaydetti:

"Her gün yüzlerce Müslüman katledilmekte. Herkes bunu izliyor sadece Türkiye sesini yükselterek tepki gösteriyor. Bunun için Cumhurbaşkanlığı Seçimi dünya meseledir. Türkiye içerisinde gezi zihniyeti olarak bilinen grupların Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçtirmemek için tüm güçleri ile çalıştığını fakat muzaffer olacak olanın yine Başbakan Erdoğan olacaktır. Biz halkımızla bu kutlu davaya inandık. Mazlumların yükselen sesi olduk. Zalim İsrail ve diğer ülkelerin mazlum halka kan kusturmasına seyirci kalmadık. Şimdi CHP, MHP ve diğer dost görünen fakat gerçek yüzlerini gizleyenlerin ittifakları sonuç vermeyecektir. Halkımız artık eskisi  gibi boyun eğmemektedir. Önümüzdeki cumhurbaşkanı seçiminde lerinde onlar yine mağlubiyetlerini yaşacaklardır. 10 Ağustos bizim ve tüm halkın bayramı olacaktır. Şimdiden mübarek olsun"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ilçeye katkılarından dolayı Yetiş'e teşekkür etti.

İmam Hatip Ortaokulu'na kayıtlar başladı

Kahta İmam Hatip Ortaokulu 2014 - 2015 Eğitim Öğretim yılı 5. sınıf kayıtlarını almaya başladı. Okul Müdür Vekili Adem Yavuz tarafından kaydı alınan ilk öğrenci Fatma Sena Kaya oldu.

Okul Müdür Vekili Adem Yavuz, yaptığı açıklamada, okulun  bu sene üçüncü  kayıt dönemi heyecanını yaşadığını, tercihli bir okul olmaları nedeniyle Kahta'nın her mahalle ve taşıma yapabilen köyünden kayıt aldıklarını söyledi.

Geçen yıl 450 öğrenci ile eğitim ve öğretimi sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını anımsatan Yavuz, "Bu sene yeni gelecek öğrenci ve velilerimize kaliteli hizmetimizi sunmaya devam edeceğiz. Okul yönetimi ve Öğretmen kadromuz bu konuda tüm hazırlıklarını ve üzerlerine düşeni yapmaktadırlar" dedi.

Kızını okula kayıt yaptıran veli İsmail Kaya ise  kendisinin de  İmam Hatip Lisesi  mezunu olduğunu, gurur  duyduğunu ve aynı  güzel duyguları kızının da yaşamasını istediğinden  dolayı kayıt yaptırdığını ifade etti. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement