Afetten Zarar Gören Çiftçiye 6 Milyon TL Acil Destek Ödeneği - Son Dakika
Ekonomi

Afetten Zarar Gören Çiftçiye 6 Milyon TL Acil Destek Ödeneği

Antalya’da 6-16 Ocak tarihleri arasında yağan aşırı yağış ve fırtına sonucu zarar gören Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinin bazı mahallelerinde zarar gören çok sayıda sera ve açık tarımsal alan için 6 milyon TL tutarında acil destek ödeneği çıkartıldı.

10.02.2015 09:55

Antalya'da 6-16 Ocak tarihleri arasında yağan aşırı yağış ve fırtına sonucu zarar gören Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinin bazı mahallelerinde zarar gören çok sayıda sera ve açık tarımsal alan için 6 milyon TL tutarında acil destek ödeneği çıkartıldı. Çiftçiye yapılan bu ödemelerin uğranılan zararın tazmin edilme amacıyla olmadığı, sadece çiftçiye zor zamanında destek kapsamında olduğuna da dikkat çekildi.

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada afetten zarar gören çiftçilerin acil ihtiyaçlarında kullandırılmak üzere ödenek talebinde bulunulduğu, Başbakanlık makamınca gönderilen 6 Milyon TL'nin acil destek ödeneğinin Valilik tarafından Kumluca, Finike, Demre ve Kaş Kaymakamlıklarının Ziraat Bankasında acil yardım hesaplarına aktarıldığı bildirildi.

İlçelere verilen ödenekler ise şu şekilde açıklandı: Kumluca, 1 Milyon 700 Bin TL, Finike 1 Milyon 750 Bin TL, Demre 2 Milyon 200 Bin TL, Kaş 350 Bin TL. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Afetten Zarar Gören Çiftçiye 6 Milyon TL Acil Destek Ödeneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement