Ağrı - Başbakan Yıldırım, Ağrı'da 7 Bin Kişiyle İftar Açacak - Son Dakika
Güncel

Ağrı - Başbakan Yıldırım, Ağrı'da 7 Bin Kişiyle İftar Açacak

Ağrı - Başbakan Yıldırım, Ağrı\'da 7 Bin Kişiyle İftar Açacak

Başbakan Yıldırım, Ağrı'da 7 bin kişiyle iftar açacakBAŞBAKAN Binali Yıldırım, toplu açılışlarda bulunmak ve 7 bin kişiyle iftar açmak için Ağrı'ya geldi.

21.06.2016 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yıldırım, Ağrı'da 7 bin kişiyle iftar açacak

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, toplu açılışlarda bulunmak ve 7 bin kişiyle iftar açmak için Ağrı'ya geldi.

Özel uçakla Ahmedi Hani Havalimanına inen Başbakan Binali Yıldırım, Vali Musa Işın ve protokol tarafından karşılandı. Valiliğe geçen Başbakan Binali Yıldırım'a Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker ve Yasin Aktay eşlik etti. Valilik önünde Başbakan Binali Yıldırım'a bir kız ile bir erkek çocuk çiçek verdi. Furkan Kaya ile Selin Kızgın'a hediyeler veren Yıldırım, çocukları yanaklarından öptü.

Valiliğin ardından Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Başbakan Yıldırım, Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumunda 18 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek. Yıldırım, toplu açılış töreni sonrası valilik tarafından organize edilen, il protokolü, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve vatandaşların katılacağı 7 bin kişi ile birlikte iftar açacak. Stattaki iftarda yaklaşık 200 görevli hizmet verecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı - Başbakan Yıldırım, Ağrı'da 7 Bin Kişiyle İftar Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement