PKK, İran Plakalı TIR'ı Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

PKK, İran Plakalı TIR'ı Ateşe Verdi

PKK, İran Plakalı TIR\'ı Ateşe Verdi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir grup PKK'lı, park halindeki İran plakalı TIR'ı yaktı. İran, kamyon sürücülerini "gece Türkiye'ye geçmeyin" diye uyarmıştı.

17.08.2015 02:50  Güncelleme: 10:29

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Türkiye- İran transit yolu üzerinde İran plakalı TIR ateşe verildi.

Olay saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Türkiye-İran uluslararası kara yolu üzerinden İran'a gitmekte olan kağıt mendil yüklü İran plakalı TIR, İç Gümrük binası önünde bir grup PKK'lı tarafından ateşe verildi.

TIR ALEV ALDI

Atılan molotofkokteylerinin isabet ettiği TIR, kupa kısmından alev adı. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek alevleri söndürdü. Olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı gönderilirken, soruşturma başlatıldı.

YOLDAN GEÇEN ARAÇLARA MOLOTOF ATTILAR

Öte yandan 23.00 sıralarında Doğubayazıt- Iğdır kara yoluna çıkan yüzü maskeli bir grup yoldan geçen araçlara molotoflar fırlattı. Atılan molotofların isabet etmesi sonucu 2 TIR alev aldı. Korkan sürücüler yanan araçları ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine çok sayıda polis gönderildi.

İRAN UYARMIŞTI: TÜRKİYE'YE GEÇMEYİN

Türkiye'deki terör olaylarının artması üzerine İran, "Hava karardıktan sonra Türkiye'ye gitmeyin." tavsiyesinde bulunmuştu. İran Karayolları Transit ve Sınır Geçişleri Genel Müdürü Muhammed Cevad Atrçiyan, İranlı kamyon sürücülerinden geceleyin Türkiye'ye geçmemelerini istemişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK, İran Plakalı TIR'ı Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • M: İran daha beslesin pkk yi sahip çıksın onlara bunlar nankör 9 1 Yanıtla
  • ........: o.ö çocukları sizi 6 2 Yanıtla

Advertisement