Ahmet Şerif İzgören OKÜ'de Seminer Verecek - Son Dakika
Güncel

Ahmet Şerif İzgören OKÜ'de Seminer Verecek

Ahmet Şerif İzgören OKÜ\'de Seminer Verecek

Ahmet Şerif İzgören, OKÜ Kültürel Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen "Süpermen Türk Olsaydı" semineri için 10 Nisan'da Osmaniye'de olacak.

09.04.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OKÜ'de "Süpermen Türk Olsaydı" Semineri

Ahmet Şerif İzgören, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kültürel Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen "Süpermen Türk Olsaydı" semineri için 10 Nisan'da Osmaniye'de olacak.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi ile Semerkand Vakfı Osmaniye Temsilciliği'nin sponsorluğunda yapılacak olan seminer OKÜ Amfi'de düzenlenecek.

OKÜ Kültürel Gelişim Kulübü Başkanı Emre Söcü, "Süpermen Türk Olsaydı" seminerin girişimcilik, iş kalitesi, motivasyon, dürüstlük, hoşgörü ve yurt sevgisi üzerine olduğunu söyledi. Ahmet Şerif İzgören'in bireyleri toplumsal gelişime davet ettiğini ifade eden Söcü, seminerde İzgören'in topluma nasıl daha yararlı olunabileceğini yaşanmış hikayeler eşliğinde katılımcılara sunduğunu belirtti.
10 Nisan 2014 Perşembe günü Saat 19'da OKÜ Amfi'de yapılacak olan Ahmet Şerif İzgören'in "Süpermen Türk Olsaydı" semineri için bilgi ve bilet 05362728143 nolu telefondan alınabilecek.

Ahmet Şerif İzgören kimdir?

1965 yılında İzmir'de doğdu. Kuleli Askeri Lisesi'nin ardından 1987'de Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi Bölümü'nden mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde üsteğmen rütbesine kadar görev yapan İzgören, 1991 yılında TSK' dan istifa ederek ayrıldı. Bursa'da, Ankara Üniversitesi TÖMER'in kurucu müdürlüğünü yaptı, daha sonra özel sektörde iki şirkette genel müdürlük görevlerinde bulundu. 1996 yılında Academy Internatıonal'ı kurdu. 1998-2003 yılları arasında, İngiltere'deki Northampton Üniversitesi Sunley Management Center'la iş birliği projesini yürüttü. 2001 yılında, bir yıl KKTC'de Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevinde bulundu. İzgören, İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dâhil olmak üzere 2000'i aşkın eğitim ve seminer verdi. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi'nin kurucu liderliğini yaptı. Projenin amacı dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini yaymaktır. Projeye katılan gençler aldıkları eğitim sonrası Çocuk Esirgeme Kurumları, ceza evleri, ilköğretim okulları ile Anadolu'nun birçok kasaba ve köyünde 150.000'i aşkın vatandaşımıza ücretsiz eğitimler vermiştir. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi kapsamında Ahmet Şerif İzgören de gönüllü bir uğur böceğidir. Yazarın; Kişisel Gelişim, İş ve Yönetim, Anı, Çocuk, Roman ve Mizah kategorilerinde toplam 20 kitabı vardır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Şerif İzgören OKÜ'de Seminer Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement