Pensilvanya'daki Zatın Ne Geliri Var da Villada Oturuyor" - Son Dakika
Yerel

Pensilvanya'daki Zatın Ne Geliri Var da Villada Oturuyor"

Pensilvanya\'daki Zatın Ne Geliri Var da Villada Oturuyor"

AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, "Pensilvanya'da oturan zatın ne geliri var da orada trilyonluk villada oturuyor." dedi.

04.03.2014 17:21  Güncelleme: 17:30

AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, "Pensilvanya'da oturan zatın ne geliri var da orada  trilyonluk villada oturuyor. Onlarca insan etrafında ona hizmet ediyor. Gelenler gidenlere ikramlar yapılıyor. Bir vaiz, emekli imam bunu yapabilir mi?" dedi.

Kazan Belediyesi tarafından yaptırılan gençlik merkezi açılış töreninde konuşan Erdöl, şunları kaydetti:

"Özellikle bu son zamanlarda aynı kıbleye döndüğümüz aynı mescitte beraber ibadet ettiğimiz insanlar meğer bizim kimle konuştuğumuzu not ediyormuş. Bizatihi ben şahsen 2 tane vakfı bir araya getirip kız yurdu yapmak için uğraştım onu da dinlemişler. Dinlesinler. Ama bundan art niyet çıkaran insanlara şunu söylüyorum. Bu vatandaşların bu zengin insanların Allah rızası için vererek yaptırdıkları yurtlar var, okullar var, camiler var, medreseler var. Bunların hepsi Allah rızası için verilmiş hiçbirinde de belki ne makbuzu vardır, ne kaydı vardır. Soruyorum pek çok yurt var. Bu arkadaşlarımızın öğrenci okuttuğu yerler var. İnsan utanır be. Pensilvanya'da oturan zatın ne geliri var da orada  trilyonluk villada oturuyor. Onlarca insan etrafında ona hizmet ediyor. Gelenler gidenlere ikramlar yapılıyor. Bir vaiz, emekli imam bunu yapabilir mi? Belli ki yardım alıyor. Yardım almak suçsa bunu nereye koyacağız. Onun için değerli dostlar biz insanları art niyetli olarak karalama kampanyasına girmeyelim. Eğer bir insan yanlış yapıyorsa, yapmışsa bunun hesap vereceği yerler bellidir."

Başörtülü öğretmen, devlet memuru, doktor ve hemşirelerin rahatça işlerini yapabildiğine işaret eden Erdöl, "Madem dini bir cemaatiz. Bunun bize mutluluk vermesi gerekmiyor mu? Öte yandan okullarda Kur'an-ı Kerim okutulabiliyor mu okutuluyor. Tercih eden anne baba okutuyor çocuğunu. Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek isteyen çocuk öğrenebiliyor mu öğrenebiliyor. Madem dini cemaatsiniz bunlara bir teşekkür edin. Bunları destekleyin. Yanılmayalım burada hesap başka. Buradaki seçim işte bunların seçimi. Buradaki seçim Lokman Ertürk'ün seçimi değildir sadece. Buradaki seçim Filistin halkına verdiğimiz desteğin seçimidir. Arakan'a verdiğimiz desteğin seçimidir. Bosna'ya, Suriye'ye verdiğimiz desteğin seçimidir. Dünyada zulme uğrayan tüm insanların seçimidir" ifadesini kullandı.

Törenin ardından kurdele kesilerek gençlik merkezinin açılışı yapıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pensilvanya'daki Zatın Ne Geliri Var da Villada Oturuyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement