AK Parti Asarcık Skm Açılışı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Asarcık Skm Açılışı

AK Parti Asarcık Skm Açılışı

AK Parti Asarcık Seçim ve Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı yapıldı.

22.02.2014 16:34

AK Parti Asarcık Seçim ve Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı yapıldı.

Asarcık SKM açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, MKYK üyesi ve eski bakanlardan Ahmet Demircan, eski Milletvekili Fatih Öztürk, Kavak ilçe Başkanı Üzeyir Başkaya, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Asarcık Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Yüce, AK Parti kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta partililere ve vatandaşlara hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye 30 Mart seçimleri ile sadece önümüzdeki bir beş yılın kapılarını açmıyor. Türkiye 30 Mart seçimleri ile aslında Başbakanımızın iddialı bir şekilde ortaya koyduğu bir 2023 vizyonunun kapsını aralamak ve o vizyonun yapı taşlarını yan yana koymaya dönük bir gayretin kapılarını açıyor. Türkiye bugün masanın karşısına oturan, uluslararası ilişkilerde belirleyici bir güç haline geldi. Bu güç bize cesaret verdi. Son 12 yıl içinde Başbakanımızın ortaya koyduğu karizma ve dik duruşla bölgenin belirleyici bir gücü, dünyanın da yükselen bir yıldızı haline geldi" diye konuştu.

Başkan Yımaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şimdi hep beraber olacağız. Ben hizmet adamıyım. Allah'ım bana bunu nasip etmiş. Benim belki başka özelliklerim olmayabilir ama sabah kalktığım andan akşam ayakta duramayacak hale gelip dinlenmek zorunda kaldığım ana kadar bu memleketin neresi için ne yapabilirim, nasıl katkım olur diye düşünüp dertlenen bir insan oldum hep. İnşallah en geç 2 sene içerisinde hiçbir grup yolu asfaltsız kalmayacak. Asarcık'ın en önemli sorunlarından birisi Samsun'a ulaşmak için Kavak'a uğranmak zorunda kalınmasıdır. Bunu ilk defa dillendireceğim. Asarcık'ın yolunu buradan aşağıya doğru Canik'e bağlayabilme ile ilgili bir projeyi benim Karayolları Bölge Müdürlüğü zamanımdan beri üzerinde konuşmuştuk. Bu projenin de savunucusu olacak ve bunun mücadelesini vereceğiz. Hayatta hiçbir şey uğrunda mücadele etmeksizin elde edilmiyor. Allah çalışana verir. Bizde çalıştığımız için ve çalışacağımız için sizlere bazı sözler veriyorum."

TÜRKİYE ARTIK KOŞMAYA BAŞLADI

AK Parti'nin kuruluşundaki hizmet anlayışını daima uyguladıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye yola çıktık ve hamdolsun ki hiçbir şey eskisi gibi değil. Asarcık'ın en önemli sorunlarından birisi geçim sıkıntısı. Bunu aşmak için geçlerimiz gurbete gidiyor, sevdiklerinden ayrı düşüyor. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen zamanlarda sırtımızdaki şu yükleri attığımızda ve bütçemiz geliştiğinde Asarcıklı gençlerimiz için çok farklı projelerimiz hayata geçirilecek. Türkiye artık yürümeye ve koşmaya başladı. Sizlerden isteğimiz içinde fitne ve fesatlar dolu olan şu son operasyonlardan sonra Başbakanımıza sahip çıkmanızdır. Bu ülke üzerinde oynanmak istenen oyunlara set çekmenizi, durdurmanızı istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte Asarcık SKM'nin açılış kurdelesi kesildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Asarcık Skm Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement