AK Parti Aydın 56. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın 56. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Aydın 56. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın 56.İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

30.11.2013 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın 56. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda Aydın Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yüklenen AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, 30 Mart günü CHP'yi Aydın'dan tasfiye edeceklerini ileri sürdü. AK Parti hükümetinin Aydın'daki hizmetlerinin üzerine Özlem Çerçioğlu'nun çöreklenmeye çalıştığını söyleyen Atay, "Aydın'ı hizmet hırsızlarına yedirmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 56. İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, İl Başkanı Sadık Atay, Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti ilçe başkanları, 54 belediye başkan aday adayı ve çok sayıda partili katıldı.

'BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAK'

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Sadık Atay, öncelikle aday adaylık süreciyle ilgili bilgi verdi. Aydın'da yapılan temayül yoklamasının yanı sıra genel merkezin yaptırdığı anketlerle birlikte genel merkezin adaylar konusunda bir kanıya vardığını dikkat çeken Atay, "Büyükşehir adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta içerisinde İzmir'de yapacağı bir program ile açıklanacak. Bu konuda geç kalınmış bir şey yok. İlçe belediye başkan adaylarımız da Aralık ayı sonuna kadar belli olacak. Büyükşehir ve belediye meclis üyelerimiz ise Ocak ayı sonuna katar netlik kazanacak" dedi.

'HİZMET HIRSIZLARINA YEDİRMEYİZ'

Danışma Meclisinde Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu'na yüklenen Sadık Atay, "Sayın Özlem Çerçioğlu, 'Büfeleri kaldırdım' dedi. Halbuki TCDD'nin başvurusu üzerine büfeler mahkeme kararıyla kaldırıldı. Tabakhane deresinde DSİ'nin hizmetini kendi hizmetleriymiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Şimdi de hanımefendi, barajlar yapacağını dair bir takım ifadeler kullanmış. Arkadaşlar bunun Türkçe karşılığı kel başa şimşir taraktır. Neden kel başa şimşir tarak, senin seçim beyannamen var. Allah rızası için o beyannameni bir gün çıkar da 'ben şu şu hizmeti yaptım' deki halkımızla bir paylaş. Bu kadar acziyet olur mu? AK Parti hükümetinin kendi projelendirdiği hizmetlerin üzerine çöreklenip, siz diyeceksiniz ki 'Bu işleri ben yaptım ben yapıyorum' Arkadaşlar yedirmeyiz. Hizmet hırsızlarını bunu yedirmeyiz. AK Parti iktidarının hizmetlerini böyle kara bir tarihe sahip partinin temsilcilerini yedirmeyiz. Kimse kusura bakmasın. CHP'nin Türkiye'de ve Aydın'da neler yaptığını biz iyi biliyoruz. Huylu huyundan vazgeçmez. Onun için CHP'nin ve CHP'nin Aydın'daki temsilcilerinin bu huyundan vazgeçmeyeceğini biliyoruz" dedi.

'CHP'Yİ AYDIN'DA TASFİYE EDECEĞİZ'

30 Mart seçimlerinde CHP'yi Aydın'dan sileceklerini dile getiren Atay, "Zannetmesinler meydan boş. AK Parti adaylarıyla birlikte sahada 30 Mart'ta tarumar edecek CHP'yi, Aydın'da yaşayan kardeşlerim CHP'yi Aydın'dan tasfiye edecek. CHP'yi Aydın'dan hep birlikte tasfiye edeceğiz. Bu ayıp bizim ayıbımızdır, Aydınlıların ayıbıdır ama AK Parti'nin ayıbıdır onun için AK Parti bu ayıbı CHP'yi Aydın'dan tasfiye ederek temizleyecektir" şeklinde konuştu.

'KİMSE HESABINI VEREMEZ'

Konuşmasının son bölümünde partililere seslenen Atay, "30 Mart'a kadar bir birinizle olan sorunlarınızı derin dondurucuya kaldırın. Biz CHP değiliz, biz MHP değiliz. Biz menfaat için bir birimizin altını kazmayız. AK Parti, Türkiye'nin 2023 vizyonuna yüzde 60 oy oranıyla hedefe doğru giderken ayağımızı tökezletecek, bir birimizle uğraşarak enerjimizi tüketmeye hakkımız yok. Allah bunun hesabını sorar. İnanın bunun hesabını kimse veremez" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın 56. İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement