AK Parti Bahçelievler İlçe Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti Bahçelievler İlçe Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati: "Bu yol sevgi, güzellik, kardeşlik, iyilik, minnetle ve dava şuuruyla devam ediyor" "Ne mutlu bize ki böyle bir partimiz var, böyle bir partiye sahibiz"

09.11.2014 14:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Bu yol sevgi, güzellik, kardeşlik, iyilik, minnetle ve dava şuuruyla devam ediyor" dedi.

Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde gerçekleşen AK Parti Bahçelievler 5. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, kongrenin şenlik havasında gerçekleştiğini söyleyerek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Nureddin Nebati, bunun geleceğe odaklanmış vizyon sahibi bir yürüyüş olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu yürüyüş aşama aşama, basamak basamak, ilmek ilmek dokunan, kutsal bir yürüyüş. Bu kutsal yürüyüş içerisinde, bugüne kadar alın teriyle, emeğiyle, günde 24 saat çalışmanın şuuruyla, cumartesi, pazartesi bilmeden, gece gündüz bilmeden, kar, kış, güneş, sıcak hissetmeden, hep millet için, sevdası için, memleketi için, geleceği için çalışan teşkilat mensuplarımızla, bu mensuplarımızın başında onları yöneten, idare eden genel başkanımız, başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve sonra onun Cumhurbaşkanı olmasından sonra genel başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yolumuza devam ediyoruz."

Bu yolun sevgi, güzellik, kardeşlik, iyilik, minnetle ve dava şuuruyla devam ettiğini sözlerine ekleyen Nebati, "Ne mutlu bize ki böyle bir partimiz var, böyle bir partiye sahibiz. Ne mutlu bize ki, böyle bir ülkenin lider partisinin lider kadrolarının mensuplarıyız" diye konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu da AK Parti ailesi içinde yer almanın büyük bir şeref ve onur olduğunu dile getirerek, verilen her görevin kutsal olduğunu ifade etti.

"Biz siyaseti öncelikle Allah rızası için, sonra vatan ve millet sevdası için yapıyoruz. Asla kendi şahsımız için siyaset yapmadık, yapmayacağız" diyen Türkoğlu, paylaşma, sevgi, saygı, inanmak, hizmet etme aşkı ve zafere kilitlenmenin önemine değindi. Türkoğlu, tüm ilçe teşkilatının çalışmalarını hassasiyetle gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Nureddin Nebati'nin başkanlık ettiği genel kurul toplantısına Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Bahçelievler İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement