AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'dan Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesi Abdipaşa beldesine bağlı Aşağıdere köyüne ziyarette bulundu.

07.07.2013 16:18

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesi Abdipaşa beldesine bağlı Aşağıdere köyüne ziyarette bulundu.

Tunç, köy muhtarı Orhan Yılmaz ve köy sakinleri ile yaptığı sohbette, partilerinin 10 yılda Türkiye'yi şehirleriyle, belde ve köyleriyle daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirtti.

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi ile Bartın'a 85 milyon lira tutarında yatırım yaptıklarını, Ulus ilçe köylerinde 20 milyon lira tutarında içme suyu ve köy yolu çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Biz, Ankara'da sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Başta CHP olmak üzere muhalefet partileri AK Parti'nin millet nezdinde artan desteğini artık hazmedemiyor, ülkemizin gelişmesini, kalkınmasını çekemiyorlar. Türkiye'yi huzursuz etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Taksim Gezi olayları nedeniyle karışıklık çıkarmaya, milletimizi rahatsız etmeye, şiddeti teşvik etmeye çalışıyorlar. Millet iradesine saygı duymadıklarını her fırsatta söylüyorlar. Bizler sizlerin emanetinize sahip çıkmaya, emaneti yere düşürmeden, milletimizin hizmetkarı olmaya, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Köy muhtarı Yılmaz da yaptıkları hizmetlerden dolayı Tunç'a teşekkür ederek, oynanmak istenen oyunların farkında olduklarını dile getirdi.

Ziyarete Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, AK Parti Abdipaşa Belde Başkanı Fahrettin Balcı ve parti mensupları katıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement