AK Parti Çiftlikköy Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çiftlikköy Danışma Meclisi Toplantısı

İlçe Başkanı Şengün: "Belediye başkanımızla kazanacağımıza inanarak çalıştık. Sağ olsun Çiftlikköy halkı başkanımıza koltuğu verdi" dedi.

08.06.2014 17:01

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, "Belediye başkanımızla kazanacağımıza inanarak çalıştık. Sağ olsun Çiftlikköy halkı başkanımıza koltuğu verdi" dedi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ogün Şengün yaptı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Çiftlikköy Belediyesi'ni kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şengün, "Belediye başkanımızla kazanacağımıza inanarak çalıştık. Sağ olsun Çiftlikköy halkı başkanımıza koltuğu verdi. Allah bizi mahcup etmesin. Yalova Belediye Başkanlığı seçimini kaybettiğimiz için de üzgünüz. Çiftlikköy'de bize 'dördüncü parti olursunuz ancak' demişlerdi. Birlik beraberliğimizi çok iyi gösterdik ve seçimi kazandık. Milletvekilimize çok ama çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda. 'Gelin lazımsınız' dedik 'ben Çiftlikköy'ün emrindeyim' dedi. Bundan sonra belediye başkanımızla paralel çalışacağız. Her zaman yanında ve destekçisi olacağız" diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte önlerinde cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinin olduğunu kaydeden Şengün, "10 Ağustos'ta yapılacak seçim. Türkiye'de yeni bir sayfa açılacak. Bu seçimler için çalışacağız. İlçemizde gençlik kollarımız yok. Bunu kısa sürede kurmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Toplantıda daha sonra ilçe teşkilat başkanı, sosyal işler başkanı, ilçe kadın kolları başkanı ve Taşköprü belde başkanı birer konuşma gerçekleştirdi.

Toplantıda ardından aralarında 2009 yerel seçimlerinde CHP'den Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olan Sezer Köymen'in de bulunduğu 6 kişiye parti rozeti takıldı.

Ardından İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın da katıldığı program basına kapalı olarak devam etti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çiftlikköy Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement