AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Açıklandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Açıklandı

AK Parti Çumra İlçe Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulu Listesi Açıklandı

06.05.2010 14:15

AK Parti Çumra İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu listesi açıklandı.

AK Parti Çumra İlçe Teşkilat Başkanı Kemal Çolak parti binasında yaptığı toplantıda yeni yönetim kurulu listesini açıkladı. AK Parti ilçe teşkilatında üstlendiği görevi, büyük çaba ve gayretlerle en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını ifade eden Çolak, 'Yeni yönetim kurulumuzun oluşmasında kimseyi kırmadan, kimseyi küstürmeden bir liste oluşturmaya çalıştık. AK Parti'nin her üyesi bir ilçe yönetimi üyesi kadar, bir ilçe başkanı kadar sorumluluk taşır ve o bilinçle hareket etmelidir. Ben tüm üyelerimizin o bilinçle hareket edeceklerine de canı gönülden inanıyorum." dedi.

Partinin kuruluşundan bugüne kadar partide görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çolak, 'Bundan sonraki çalışmalarımızda daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. AK Parti Çumra İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu listesindeki isimler arasında, AK Parti'de daha önce görev almış isimlerin yanı sıra, yönetimde yeni isimlere de yer verdik' dedi.

AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulunda asil listede yer alan isimler ise şöyle: Kemal Çolak (Başkan), Mehmet Öz, Mevlüt Gökbel, Hasan Semiz, Ali Sever, Nebi Tömtöm, Hüseyin Dündar, Hidayet Tuğyan, Aşır Sürücü, Ali Altun, Mükremin Ünlüerşen, Yılmaz Güçlü, Ömer Onbaşı, Sedat Eskil, Veli Açıkgöz, Süleyman Ceran, Sadettin Gökkaya, Osman Şahin, Mehmet Çam, Kadir Şinasi Kökdere, Yılmaz Tarlacı, Mevlüt Küçüktopbaş, Raziye Gönültaş, Nuray Yazıcı, Rabia Akgün.

(FÖ-MRS-ÜNS) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement