AK Parti'den "Büyük Vefa İftarı" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den "Büyük Vefa İftarı"

AK Parti\'den "Büyük Vefa İftarı"

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı, bugüne parti ilçe teşkilatı'nda görev almış herkesi davet ettiği "Büyük Vefa İftarı" düzenledi.

12.07.2014 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı, bugüne parti ilçe teşkilatı'nda görev almış herkesi davet ettiği "Büyük Vefa İftarı" düzenledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Gökçebey Belediyesi düğün salonunda düzenlenen iftar programında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için çok önem arz ettiğini belirtti.

Bugün Cumhurbaşkanını halkın belirleyeceği bir seçime hazırlandıklarını ifade eden Candan, "Bu seçimin ülkemiz için önemini herkese anlatacağız. Sanki kendimiz aday olmuşuz gibi tüm vekillerimiz ve belediye başkanlarımız hep birlikte çalışıp birinci turda başbakanımızı milletin seçtiği cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

İlçe Başkanı Lokman Aydın da, ramazan ayının huzur içinde geçmesini dilediğini belirterek, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar sıcak, ramazan, gece ve gündüz demeden kapı kapı dolaşarak bu seçimin önemini vatandaşlarımıza anlatacağız" ifadesini kullandı.

Programda Devrek Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği üyelerinden oluşan ilahi grubunun ilahi okumasının ardından geçmişte parti içerisinde görev yapan partililere plaket takdim edildi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den 'Büyük Vefa İftarı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement