AK Parti'den Milletvekili Orhan Haberine Açıklama - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Milletvekili Orhan Haberine Açıklama

AK Parti\'den Milletvekili Orhan Haberine Açıklama

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Van Milletvekili Gülşen Orhan hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan habere yönelik açıklamalarda bulundu.

13.03.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Van Milletvekili Gülşen Orhan hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan habere yönelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, önceki gün basına servis edilen 'AKP'li Orhan ailesinden 5 milyon TL'lik vurgun' başlıklı haber ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında, söz konusu haberin başta partileri olmak üzere milletvekillerini karalamaya yönelik olduğuna dikkat çeken Başkan Soğanda, ne olduğu belirsiz belge ve iftira dolu söylemlerle partilerinin ve milletvekillerinin yıpratılmasının hedef alındığını ifade etti. Başkan Soğanda, "Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında 'AKP'li Orhan ailesinden 5 milyon TL'lik vurgun' başlığı altında yayımlanan haberlerde halkımızın da bildiği üzere yine partimiz hedef alınarak, bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Milletvekilimiz Gülşen Orhan ve ailesinden birkaç kişinin Bahçesaray ilçemizde köylülere ait olduğu iddia edilen bir araziyi ailesi ile birlikte üzerlerine geçirdikleri iftira, kin ve nefret söylemleri ile yayımlanmıştır. Milletvekilimiz Sayın Gülşen Orhan'ın basına ve kamuoyuna verdiği açıklamalarında da belirttiği üzere, bahse konu olan arazinin öteden beri belgede yer alan aynı kişilerin mülkiyetinde olup onlar arasında miras yoluyla bölüşüldüğü ifade edilmiştir. Bu seçim ve her seçim döneminde partimizi karalamaya yönelik buna benzer haberlere artık halkımızın itibar etmediğini çok iyi bilmekteyiz. Bu tür karalama haberlere imza atan kişi veya kurumlar da halkımızın kendilerine itibar etmediğini bildikleri için seçim yaklaştıkça birbirinden çirkin iftiralar ile karşımıza çıkmaya devam edeceklerdir. Haberin aslına bakıldığına AK Parti hedef altına alınmaktadır. Her seçim dönemi boyunca rastladığımız bu tür iftiralar partimizi karalamaya yönelik olup, iftira dolu söylemlerle kamuoyu yanılgıya sürüklenmiştir. Aslında taraflı tarafsız tüm kesimler 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde tüm Türkiye ve özellikle ihmal edilen bölgemize yapılan yatırımları çok iyi bilmektedir. Yapılan bu yatırımlarda iktidar olan AK Parti hükümetinin imzası ve ilimizde görev yapan tüm milletvekillerimizin emeği inkar edilemez bir gerçektir. Tüm bu gerçeklere rağmen her seçim döneminde yaşanılan karalama kampanyaları yine devam etmektedir. Çamur at izi kalsın anlayışıyla gazetecilik yaptığını zannedenlerin asılsız ithamlarına sürekli maruz kalan hükümetimiz ve vekillerimiz, ilimiz için çalışmaya devam edecektir. Tüm gerçekler halkımız tarafından bilinmekte ve bu asılsız iddia ve yalan haberlere itibar etmemektedir. Tüm kamuoyunun bilgisine" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Milletvekili Orhan Haberine Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement