AK Parti'den Sungurlu'da Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Sungurlu'da Kadınlar Günü Etkinliği

AK Parti\'den Sungurlu\'da Kadınlar Günü Etkinliği

AK Parti Çorum Sungurlu Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.

07.03.2014 16:36  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Sungurlu Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.

Özgür Çarşı Düğün Salonu'nda düzenlenen programa Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve çok sayıda kadın katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 17 Aralık süreci hakkında açıklamalarda bulunarak, bu süreçle birlikte bir takım kirli senaryoların hayata geçirilerek gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştıklarını söyledi.

"AK Parti iktidarına neden operasyon yapılıyor biliyor musunuz?" diye sorun Ceylan, "Başörtülü bacılarımın üniversiteye başörtüsüyle rahat girdikleri için yapıyorlar. IMF'ye olan borcumuzu ödediğimiz için bunu yapıyorlar. Şuan da hiç kimseye muhtaç olmadığımız için bizlere bunu yapıyorlar. Bu zaman kadar gündemi hep dışarıdan belirlenen bir ülkeydik. Şimdi gündemi biz belirliyoruz. Şuanda Sungurlulu kardeşlerim ne derse Ankara'da ki kardeşlerimiz de aynı sesle, aynı kulakla duyuyor. Onun için tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan'sız bir siyaset düşünüyorlar" dedi.

Bu seçimin sadece AK Parti'nin seçimi olmadığının altını çizen Ceylan, "Bu seçim bundan sonra Türkiye böyle mi devam edecek, yoksa eski 2000'li yıllara mı dönecek. Seçimin önemi burada arz ediyor. Emin olun yarınlar bugünlerden daha iyi olacak. Sandıktan daha iyi, daha güçlü çıkacağız. Bu millet ne Menderes'in başına geleni, ne de Rahmetli Özal'ın başına geleni Recep Tayyip Erdoğan'ın başına gelmesine izin vermez" diye konuştu.

AK Parti'nin yaptığı tüm hizmetlerde insanı merkeze aldığını dile getiren Ceylan, "'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. İlçeleriyle, köyleriyle Çorum'u bir bütün olarak görüyoruz. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum'u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ise sadece bir gün değil tüm günlerim kadınlar günü olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise göreve geldikleri günden itibaren Sungurlu tarihinde yapılmadık hizmetlere imza attık diyerek, "Yaptığımız işlerle de bir çoğunda ilklere imza attık. Siz ablalarımızın, bacılarımızın, kardeşlerimizin kadınlar gününü kutluyorum. Sadece 8 Mart değil, her gün sizin gününüz. Sizler iyi ki varsınız" diye konuştu.

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ise, "Böyle bir davanın bir neferi olduğum için Allah'ıma binlerce kez şükür ediyorum. Biz öyle bir liderim arkasında yürüyoruz ki gecesi dua, gündüzü hizmet. Aklında tek bir şey var, oda mazlumların bu memlekette zafer kazanmasını sağlamak" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Sungurlu'da Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement