AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Milli iradeye karşı yürütülen baskı ve dikta girişimi olan 27 Nisan e-muhtıra bildirisine AK Parti gerekli cevabı yüksek sesle vermiş ve demokrasi özgürlüğünü bir kez daha ilan etmiştir.

26.04.2016 16:17

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Milli iradeye karşı yürütülen baskı ve dikta girişimi olan 27 Nisan e-muhtıra bildirisine AK Parti gerekli cevabı yüksek sesle vermiş ve demokrasi özgürlüğünü bir kez daha ilan etmiştir." ifadesinde bulundu.

Tin, "27 Nisan e-muhtırası"nın yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin failleri bulunamayan cinayetler işlediğini, milli iradeyi gölgelemek için çeşitli oyunlar oynadığını ve en sonunda da "e-muhtıra" bildirisinin yayımlandığını belirtti.

Bildirinin tarihe kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayan Tin, şunları kaydetti:

"Karanlık eller, peygamber ocağı olarak bilinen asker ocağını milletin karşısına dikmeye çalıştı. Ancak sağduyu yine bu topraklarda varlığını hissettirdi. Aslında 'e-muhtıra' diye adlandırılan bu açıklama, demokrasiye ve özgürlüklere sürülmeye çalışılan kara bir lekeydi. Bu lekeyi ülkemize sürmek isteyen kara eller, dönemin Başbakanı, hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan gerekli duruşu ve cevabı anında almıştır. Milletin iktidara taşıdığı hükümetimize karşı yapılan bu girişim yine hükümetimizin feraseti ve net tavrıyla milletimiz lehine sonuçlandı ve karanlık eller bu topraklardan yine kovuldu. Milli iradeye karşı yürütülen baskı ve dikta girişimi olan 27 Nisan e-muhtıra bildirisine AK Parti, gerekli cevabı yüksek sesle vermiş ve demokrasi özgürlüğünü bir kez daha ilan etmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement