AK Parti Düzce'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Düzce\'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, teşkilat mensupları ile birlikte parti binasında 1 Kasım 2015 seçimlerinin startını verdi.

06.10.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, teşkilat mensupları ile birlikte parti binasında 1 Kasım 2015 seçimlerinin startını verdi. Seçim startında Türkiye'nin ve Düzce'nin AK Parti iktidarına hazır olduğu vurgusu yapıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 1 Kasım seçimlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim vaatlerini seçim startı toplantısında açıkladı. Seçim startı toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri, tüm teşkilat mensupları ve gönüllüler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımızın ve kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 13 yılda yaptığımız icraatlar, ortaya koyduğumuz büyük dönüşümler ile ulaşılamaz denen hedeflere ulaşarak, Türkiye'nin gücünü tüm dünyaya gösterdik. Bunu başarırken milletimize güvendik, başardıklarımızla hedeflediğimiz hayallerin sınırlarını, daha da genişlettik. Milletimizin güvenci, kadrolarımızın tecrübesi ve azmi ile 1 Kasımdan sonra bu büyük hedeflere kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

"KONUŞMALARI SLOGANLARLA KESİLDİ"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in konuşması salonu dolduran teşkilat üyelerinin, 'İşte Başkan İşte Teşkilat', 'Onlar Konuşur AK Parti Yapar' sloganları ile sık sık kesildi.

7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreçte Türkiye'nin tek kurumsal partisinin AK Parti olduğu gerçeğinin altını çizen Keskin, " Partimiz, Allah'a hamdolsun ki tüm Türkiye'nin umudu olduğu gibi İslam coğrafyasının da kalbinde yer etmiş durumdadır. Halkın iradesini hiçe sayan her türlü oluşumun, 13 yıldır olduğu gibi bundan sonra da karşısında olacak tek parti AK Partidir. Bu anlayış; Türkiye Cumhuriyetinin en yüksek makamını kendi iradesiyle seçmiş, Cumhurun başına Recep Tayyip Erdoğan'ı getirerek millet odaklı siyasetin en büyük tezahürünü ortaya koymuştur. Çünkü AK Parti milletin partisidir" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti kadrolarının 7 Haziran seçimlerinin ardından yönetim boşluğu bırakmadıklarını Düzce'de 3 milletvekili ile 130 Milyon TL'yi kazandırdıklarını kaydetti. AK Partiyi iktidardan indirmek için akıl almaz ittifaklar kurulduğuna dikkat çeken Keskin, "Emanet oylarla bu ülkeye husumeti olanlarla ittifak kurdular. Şükürler olsun ki bu ülkenin omurga partisi, milletin partisi, sorumlulukla yine taşın altına elini koydu. Ülkeyi sahipsiz bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacak" şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, toplumun tüm kesimlerini ilgilendirecek müjdelerin açıklandığını kaydederek, ana başlıklar altında seçim vaatlerini sıraladı.

"AYAĞI YERE BASAN VAATLERİ VEREN TEK PARTİ AK PARTİDİR"

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, gençlerin heyecanının bu ülkenin en büyük umudu olduğunu kaydederek, "7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından Düzce'mize katkı sağlamak amacıyla birçok Bakanlık ve Genel Müdürümüzle bir araya geldik. Onların bize söylediğini aktarıyorum; bir tek Düzce Milletvekilleri bize taleplerini ilettiler dediler" dedi. Düzce'de yol ve elektrik sorunlarının çözüleceğini ancak insan kalitesini yükselterek yapılan hizmetlerin ileriki nesillere aktarılmasının sağlanması gerektiğini kaydetti.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise teşkilatların AK Partinin boynunu eğmeyeceğini kaydederek, " Kurucu üye de son üye de buradaysa bu partinin sırtı yere gelmez. Teşkilatlarımızla, gönüllülerimizle elimizi taşın altına koyacağız" ifadelerinde bulundu.

"EN İYİSİ AK PARTİ"

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, "Türkiye'de en iyi aday listeleri AK Partidedir. Ayağı yere basan vaatleri veren tek parti de AK Partidir. Milletimiz tek başına iktidara AK Partinin gelebileceğini çok iyi biliyor. Seçim vaatlerimiz de bu anlamda yapılabilir konumda olan tek parti vaatleridir" diye konuştu.

"KENDİNE YAKIŞANI YAPTILAR"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP Düzce teşkilatının parti binasına Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafıyla birlikte astığı pankart ilişkin de konuşarak, "MHP yine kendine yakışanı yaptı. Ancak Sayın kurucu Genel Başkanımız ve hocamız Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun bize öğrettiği sokak jargonu ile siyaset yapılmaması ilkesine uyacağız. Onların yaptıkları eski Türkiye'de kaldı. Şunu unutmasınlar, milletimiz 2 Kasım tarihinde AK Parti iktidarını bekliyor" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement