AK Parti Düziçi Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düziçi Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Düziçi Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Düziçi İlçe Seçim Bürosu, düzenlenen törenle açıldı.

21.02.2014 17:01

AK Parti Düziçi İlçe Seçim Bürosu, düzenlenen törenle açıldı.

Çarşı meydanı civarında bulunan AK Parti Düziçi Seçim Bürosunun açılışı, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, törende yaptığı konuşmasında, 2002'den bu yana halkın verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Osmaniye'ye 2002'den bu yana 3.2 milyar lira yatırım yapıldığını belirten Arslantaş, "Allah'ın izniyle ve sizlerin desteği ile bu hizmetler artarak devam edecek" dedi.

Düziçi Belediye Başkanı ve AK Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Ökkeş Namlı da çok  sayıda projeleri olduğunu, termal turizm başta olmak üzere, doğa ve yamaç paraşütü ile kenti gözde turizm merkezi haline getireceklerini kaydetti.

Namlı, Düldül Dağı'na teleferik kurulacağını, doğalgaz getirileceğini, yüzme havuzu ve düğün salonu yapacaklarını söyledi.

Açılışa, AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya, AK Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, AK Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Talip Sağlam, AK Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Meryem Nurcan Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Düziçi Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement