AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz'dan İha'ya Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz\'dan İha\'ya Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz, kentteki sivil toplum kuruluşları ve parti teşkilatlarına yönelik gezilerini sürdürüyor.

21.02.2015 17:15

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz, kentteki sivil toplum kuruluşları ve parti teşkilatlarına yönelik gezilerini sürdürüyor.

Yılmaz, Erzurum'daki temasları kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüşen Vesim Yılmaz, projelerini ve hedeflerini anlattı. Yılmaz, "Ülkemiz son 12 yılda çok büyük yatırımlara, köklü reformlara sahne oldu. Büyük Türkiye yolunda ciddi bir kalkınma hamlesi gerçekleştiren Türkiye, ekonomisini geliştirirken aynı zamanda demokratikleşme konusunda da önemli adımlar attı" dedi.

Memleketine hizmet etme noktasında aday adayı olduğunu dile getiren Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz, "Son 12 yılda, devleti milletin hizmetkarı yapabilmek, devlet ile millet arasındaki güven sorununu ortadan kaldırmak, yani devletle milleti kucaklaştırmak için çok büyük gayretlerimiz oldu. Bu süreçte, "demokrasi ve kalkınma yerelde başlar" anlayışıyla yerel yönetim reformunu gerçekleştirdik. KÖYDES, BELDES, Köye Dönüş ve Rehabilitasyon, SODES programı, terör mağdurlarının zararlarının tazmin edilmesi Sessiz Devrim 10 gibi projelerle sosyo-ekonomik alanda önemli adımlar attık. Sağladığımız teşviklerle bölgeler arası gelişmişlik farklarını da ciddi ölçüde azalttık; refahı en küçük yerleşim birimlerimize kadar yaygınlaştırdık. Geçen süre içinde, kalkınma hamlelerimize paralel olarak terörle mücadele, demokratikleşme ve hukuk alanlarında her biri "sessiz devrim" olarak adlandırılan dev adımlar attık. Ne güvenlikten ne de demokrasiden ve özgürlüklerden taviz verdik. Toplumsal barışı tesis etmek için ezber bozan bir yaklaşımı esas aldık ve yeni bir "güvenlik paradigması" geliştirdik. Olağanüstü hal uygulamasına son verdik. Devlet Güvenlik Mahkemelerini ve Özel Yetkili Mahkemeleri kaldırdık. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'nı kurduk. En önemlisi de "Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci" adını verdiğimiz toplumsal barış girişimiyle bir zihniyet devrimini gerçekleştirdik." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement