AK Parti Eskişehir Milletvekili Can Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Can Açıklaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Can Açıklaması

"Türkiye, 12 yılda yapılan reformlar sayesinde itibarlı ve istikrarlı bir ülke konumuna yükseldi"

04.08.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Türkiye'nin 12 yılda yapılan reformlar sayesinde itibarlı ve istikrarlı bir ülke konumuna yükseldiğini bildirdi.

Can, Mihalıççık ilçesinde düzenlenen Kiraz Festivali'nde yaptığı konuşmada, Mihalıççık kirazının artık dünyaca ünlü olduğunu anlattı.

İlçenin AK Parti belediyeciliğinden mahrum kalarak bugüne kadar bir çok sıkıntı çektiğini dile getiren Can, şunları kaydetti:

"Bugünden sonra ilçemiz hak ettiği değeri görecek ve aldığı hizmetler ve yatırımlar sayesinde çok daha ileri noktalara taşınacaktır. Türkiye, 12 yılda yapılan reformlar sayesinde itibarlı ve istikrarlı bir ülke konumuna yükseldi. Sağlıktan eğitime, sosyal politikalardan ulaşıma her alanda yapılan çalışmalarla milletimizin takdirini kazandı. Tüm bu başarıların mimarı Sayın Başbakanımız, bugün Cumhurbaşkanı adayımız olarak milletimizin huzurunda. İnanıyorum ki milletimiz 12 yıldır olduğu gibi Başbakanımızı yalnız bırakmayacak, 12. Cumhurbaşkanımız olarak ilk turda seçecektir. 10 Ağustos'ta milletimiz 'Uzun Adam'ın arkasında dimdik durmaya devam edecektir."

Programa, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Tayfun Acar, Ali Çıraklı, Hüseyin Patel, Hasan Baysal, Mihalıççıklılar Derneği Başkanı İsmail Can Katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir Milletvekili Can Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement