AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Açıklaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, ‘’ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz ‘’ dedi.

09.11.2016 12:01

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz " dedi.

Erdoğan yayımladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz bugün Atatürk'ün aziz hatırasını yad ederken, Türkiye'yi onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz.

O, hep milletine güvendi ve ona inandı. Tarihte büyük devletler kuran ve yüksek bir medeniyet seviyesine sahip olmuş Türk milletinin büyüklüğüne inanmış ve Türklüğü ile hep gurur duymuştur.

Cumhuriyet'in halka dayanan dinamik yapısı yıllar içinde demokrasinin tüm ilke ve kurallarının hayata geçirilmesine imkan sağlamıştır. Cumhuriyetle demokrasiye geçişin temelleri atılmıştır. Cumhuriyet'ten bugüne dönem dönem sıkıntılar yaşansa da, halkımızın iradesi ve egemenliğine sahip çıkması sayesinde Türkiye, askeri, siyasi ve ekonomik krizlerin üstesinden gelmiş, demokrasinin evrensel standartlarını oluşturmak için ciddi adımlar atmıştır.

Milletimiz binlerce yıldır olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde tüm güçlükleri yenecek, örnek bir ülke olmayı sürdürecektir.

Bu duygularla Türk milletinin yetiştirdiği büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi saygı ile anıyoruz" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement