Tayyar: AK Parti Hayatının Hatasını Yapar - Son Dakika
Politika

Tayyar: AK Parti Hayatının Hatasını Yapar

Tayyar: AK Parti Hayatının Hatasını Yapar

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "AK Parti, Başbakanı Köşk adayı çıkarmaz ise 13 yıllık siyasi tarihinin en büyük hatasını yapar." dedi.

12.05.2014 16:05  Güncelleme: 16:28

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, TGRT Haber'de TGRT Haber'in Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularını cevapladı. AK Parti'nin Afyon'daki 3 gün süren 22. istişare toplantısını değerlendiren Tayyar, Başbakan Erdoğan'ın bu toplantıda adeta bir veda konuşması yaptığını belirtti. Tayyar, Başbakan Erdoğan'ın adaylık konusunu kafasında netleştirdiğini düşündüğünü ifade ederek Başbakan Erdoğan'ın AK Parti için tek aday olduğunu, aksi bir fikrin hata olacağını vurguladı.

"AK PARTİ'NİN 13 YILLIK SİYASİ HAYATININ EN BÜYÜK HATASI OLUR"

AK Parti'nin Başbakan Erdoğansız vizyonunu oluşturması gerektiğine işaret eden Tayyar, "Ben AK Parti'nin Başbakan dışında hiçbir seçeneğinin olmadığını düşünüyorum. AK Parti Başbakanı Köşk adayı çıkarmazsa 13 yıllık siyasi tarihinin en büyük hatasını yapar" diye konuştu.

"HALA DERS ÇIKARMIŞ DEĞİLLER"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çatı aday formülünü de değerlendiren Tayyar, muhalefetin tavrını pişkinlik olarak niteleyerek, "Bahçeli 10 yılda 8 defa seçim kaybetti. Kılıçdaroğlu'da 4 defa seçim kaybetti. Hala ders çıkarmış değiller. Pişkin pişkin oturanlar oturmaya devam ederler" ifadesini kullandı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay konuşması ile ilgili ise Tayyar, "İnce işçilik yapmış. İyi çalışmış. Alaycı konuşma tarzı, tahrik edici bir konuşma" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tayyar: AK Parti Hayatının Hatasını Yapar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • azapay: akp nnin en büyük hatası senimilletvekiliyapması 34 16 Yanıtla
  • mehmet: sıh samil bir dönem mhpli bir dönem dspden aday şimdide akp yarında alllah bilir hangi parti işte bizim sayın milletveklilimiz samil tayyay 19 8 Yanıtla
  • akinbayat: gazetecılıkten gelme alıskanlıklar devam edıyor vekıl beyde bence .. 13 10 Yanıtla
  • adem oğlu adem: senı aday yapmalı 13 8 Yanıtla

Advertisement