AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç; - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç;

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç;

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program tertip eden Niğde İl Müftülüğü bu haftanın ana temasının ‘Cami ve Gençlik’ olarak belirledi.

15.10.2014 08:52

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program tertip eden Niğde İl Müftülüğü bu haftanın ana temasının 'Cami ve Gençlik' olarak belirledi.

Bu kapsamda gençlerle buluşarak sohbet eden Müftülük yetkilileri, gençleri camiye çekebilmenin yöntemlerini tartıştı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç ve beraberindeki gençlerle sohbet eden Müftülük yetkilisi Kadir Mermer ve diğer görevliler, 'gençleri camiye nasıl çekebiliriz?' konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç ziyarette yaptığı konuşmada "Geç kalma, Genç gel ismiyle böyle bir proje başlatmanız çok anlamlı. Teknolojinin de gelişmeye başlamasıyla birlikte gençlerin diyaloğu cami ile değil de, sosyal medyayla daha fazla olmaya başladı. Sosyal medyanın cazibeli yönü ise manevi yaşantıyı etkiler boyuta ulaştı. Ortaokul, Lise ve Üniversite gençlerine yönelik okuma alışkanlıklarını artıran, onları şevklendiren, camiye karşı eğilimlerini artıracak projelere ihtiyaç var" dedi.

Müftülük yetkilileri görüşmenin olumlu geçtiğini dile getirerek fikirlerinden dolayı gençlere teşekkür ettiler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement