AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, halkın 1 Kasım seçimlerinde koalisyona hayır, tek başına iktidara evet dediğini söyledi.

06.11.2015 15:51

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, halkın 1 Kasım seçimlerinde koalisyona hayır, tek başına iktidara evet dediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Yozgat Adliyesine gelerek mazbatalarını aldı. Mazbatalarını aldıktan sonra adliye çıkışında bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim sonuçlarının Türkiye ve Yozgat'a hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Milletimiz sandıkta kararlı bir irade ortaya koydu. Bütün belirsizlikleri tartışmaları sona erdiren bir karar verdi. Koalisyona hayır dedi tek başına iktidara evet dedi ve iktidarı da sandıkta kurdu. Milletimizin kurduğu yeni iktidarın adı AK Parti iktidarıdır. AK Parti'nin 64. Dönem hükümeti ülkemize milletimize hayırlı olsun diliyorum. Allah bizleri milletimize karşı mahcup etmesin. Yozgat'ta da dört dörtlük bir başarı ortaya çıktı. Yozgat'ta bu seçimde bir siyasi mühendisliğe de Yozgatlı şahit oldu. Yozgatlılar siyasi mühendisliğe de hayır dedi ve mühendisliği ben yaparım kararı ben veririm ne olacaksa benden olur, ne bitecekse benden biter dedi. Siyasi mühendislik hesabı yapan medya patronlarınıza paralel çevrelere de uluslararası çevrelere de Yozgat'tan bir cevap gönderdi. Onun için Yozgatlıları da bu yönüyle ayrıca da kutluyorum. AK Parti'ye sadece destek oldukları dua ettikleri için değil Yozgat'ta hayata geçirilmek istenen siyasi mühendisliğe de hayır dedikleri için gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra vazifemiz Yozgatlı için Türkiye'miz için azizi Türk milleti için durmadan çalışmaktır. Rabbim bizi hemşerimize ve aziz milletimize karşı mahcup etmesin" dedi.

Bir gazetecinin 1 Kasım'dan sonra 5'inci partinin kurulacağı yönündeki sorusuna ise Bozdağ, "O bir iddiaydı artık onu gündemden kaldırdı yok artık öyle bir şey o iddialara atanlara sorun nerede partiniz diye" ifadelerini kullandı - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement