AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'nin vefa, gönül ve millet partisi olduğunu, milletin yanında sapasağlam durduğunu belirterek, "Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir" dedi.

25.05.2015 13:32

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'nin vefa, gönül ve millet partisi olduğunu, milletin yanında sapasağlam durduğunu belirterek, "Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir" dedi.

Çalık, bir otelde Malatya'ya hizmette bulunmuş eski ilçe belediye başkanları ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Çalık burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tamamında var olan yegane parti olduklarını ifade etti. Çalık, "Cumhurbaşkanımızın 12 yıl boyunca hiç durmaksızın, nefessiz vaziyette, şehirleri, beldeleri, köyleri, hane hane dolaştığı kareleri var. Bu yapmış olduğumuz çalışma, Türkiye'yi, milleti ne kadar çok sevdiğimizin en önemli göstergesidir" diye konuştu.

Alparslan Türkeş'in dokuz ışığı koyarken, birinciliği milliyetçilik olarak belirlediğine değinen Çalık, MHP'nin kendisine onuncu bir ışık bulduğunu, onun da CHP'ye ve sola parende olmak olduğunu iddia etti.

Çalık, MHP'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı ortaya koyduğunda bütün milliyetçileri üzdüğünü ve kırdığını iddia ederek, "Şimdi milliyetçi söylemlerle DHPK-C'ye, PKK'ya destek veren CHP'ye, HDP'ye, beraberce muhalefet etmek adına, hem Cumhurbaşkanımıza hem başbakanımıza milliyetçilik söylemleriyle asla bağdaşmayan cümleler kullanıyorlar. Dolayısıyla milliyetçi olarak, muhafazakar milliyetçi bir partinin mensubu olarak, 'milliyetçilik hizmet etmekle olur' diyoruz. Biz hem Malatyamıza hem ülkemize çok önemli hizmetler yaptık" ifadesini kullandı.

CHP'nin de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da seçimleri kaybetmeye devam edeceğini savunan Çalık, kaybetmeye devam ederken de ellerinde bütün malzemeleri, söylenecek, maya çalınacak ne kadar laf varsa onu da söylemekten asla imtina etmediğini dile getirdi.

Çalık, milletin CHP'ye inanmadığını belirterek, "Çok net bir şekilde asgari ücrete eğer 5 bin lira veren Haydar Baş varsa millet Kemal Derviş yerine Haydar Baş'a inanır. Kemal Kılıçdaroğlu yerine, Haydar Baş'a inanır. Onlarla beraber yol arkadaşlığı eder. Şimdi Kılıçdaroğlu bunları nereden bulacağını söylüyor. O, 2002 öncesi IMF tarafından gönderilen Kemal Derviş'i kendisine yol arkadaşı seçtiği için bir kez daha Türkiye'yi IMF'ye mahkum etmek istiyor" diye konuştu.

Çalık, verdikleri mücadelenin karşısında bir yıkım ekibi olduğunu savundu.

MHP, CHP ve HDP'nin yapmış olduklarının ortada olduğunu belirten Çalık, şunları kaydetti:

"HDP'nin söyledikleri ortada. Türkiye'yi nasıl bölüp parçalamak istedikleri ortada. Onların yanında duran terör bağlantıları var. PKK var, DHKP-C var, paralel yapı var. Bunların karşısında biz AK Parti olarak sapa sağlam duruyoruz. Biz milletimizin yanında sapasağlam duruyoruz. Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir. Bu yıkım ekibine en güzel dersi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde vereceğiz."

Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement