AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın tüm ilçelerinde yükselen bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Bu sonuçları daha yukarıya taşımak için çalışacağız. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Yarın seçim olacakmış gibi halkın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

21.11.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın tüm ilçelerinde yükselen bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Bu sonuçları daha yukarıya taşımak için çalışacağız. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Yarın seçim olacakmış gibi halkın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, il başkanlığı tarafından Muratpaşa ilçesindeki bir otelde düzenlenen ve Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, il yöneticileri ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, seçim sonuçları ve yapılan yatırımlar ele alındı.

Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarıyla Türkiye'de adından en fazla söz ettiren ilin Antalya olduğunu belirterek, Antalya'da, Türkiye ortalamasının yakalanabileceğini bu seçimlerle gördüklerini anlattı.

AK Parti'nin Antalya'da kendi duvarlarını kırdığını, bariyerlerini aştığını vurgulayan Çavuşoğlu, eskiden yüzde 40'ı hedef gösterirken, Manavgat'ta yüzde 45, Alanya'da yüzde 50 oy aldıklarını ifade etti.

Çavuşoğlu, Antalya'nın tüm ilçelerinde yükselen bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Bu sonuçları daha yukarıya taşımak için çalışacağız. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Yarın seçim olacakmış gibi halkın içinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Vaatlerimizi gerçekleştireceğiz

1 Kasım seçimlerinde, özverili çalışmalarının karşılığını aldıklarını ve çalışmaya devam etmeleri gerektiğine işaret eden Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"G20'yi sürekli anlatıyorduk. Seçim ortamında anlattığın zaman bir noktaya kadar etkili oluyordu. Ancak, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde yapılan toplantıda, o muhteşem tabloyu görünce kararsız kalanlar, oy vermeyenler, AK Parti'yi sevmeyenler dahi gurur duyduklarını ifade ettiler. Ülkemizin geldiği nokta bu. Antalyamız'ın da ulaştığı vizyon bu. Bu şehrin vizyonunu hep beraber yükseltmemiz lazım. Bu şehre borcumuzu çok hizmet ederek ödememiz lazım. Bunun en iyisini yaparız. Bizde, o enerji de var, o bilgi birikimi de var. Bu imkanları sonuna kadar kullanarak, inşallah en iyi hizmeti Antalya'ya getireceğiz. Hep birlikte çok daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum."

İlçelere verdikleri vaatlerin yerine getirilmesi için bir an evvel çalışmaların başlamasını isteyen Çavuşoğlu, dört yılın çok çabuk geçeceğini belirtti.

"Daha çok çalışacağız"

İl Başkanı Rıza Sümer de AK Parti'nin bir ideoloji partisi olmadığını, hizmetleri ile halkın gönlüne giren bir siyaset anlayışını benimsediğini ifade ederek, "Daha güçlü olmamız için seçimde verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız ve daha çok çalışacağız" dedi.

Sümer, aldıkları yüzde 41,7 oy ve çıkardıkları 7 milletvekilinin omuzlarındaki yükü bir kat daha artırdığını vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve toplantıya katılan milletvekilleri de 1 Kasım seçim çalışmasında ilçe başkanları başta olmak üzere, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin üstün bir gayret gösterdiğini, bu gayretlerin mükafatını da seçim sonucuyla aldıklarını ifade etti.

Toplantının son bölümünde ise söz alan ilçe başkanları, seçimde yapılan çalışmalar, seçim sonucunun ilçeye yansıması, verilen vaatler ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerini açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement