AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in Muş Ziyareti - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in Muş Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik\'in Muş Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, kendilerini yolsuzluklarla suçlayanların önce aynaya bakmaları gerektiğini söyledi.

23.03.2014 17:23

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, kendilerini yolsuzluklarla suçlayanların önce aynaya bakmaları gerektiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Muş İl Başkanlığı tarafından tertiplenen toplantılara katılmak üzere geldiği Muş'ta, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar ve esnaf temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Muş Esnaf Sarayı Bendevi Palandöken toplantı salonunda düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya, artık bölgede barış olmasını istediklerini vurgulayarak, "Biz AK Parti olarak çözüm sürecinin devam etmesi ve bu sürece katkıda bulunmak için yola çıktık. Çözüm sürecinin mimarı sayın başbakanımız ve AK partililerdir. Biz ne dağda nede ovada kimsenin ölmesini istemiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah 30 Mart başta ülkemiz için sonrasında ilimiz için milat olacaktır" ifadelerini kullandı.

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile Doğru Yol Partisi'nde birlikte milletvekilliği yaptıklarını hatırlatarak, Çelik'in o dönemlerde de çok başarılı olduğunu belirtti. Dede, "Sayın Genel Başkan yardımcımız ülkemizi yaklaşık olarak 7 yıl bakan olarak hizmet etmiş, özellikle Milli Eğitim Bakanlığı döneminde çok büyük hizmetlere imza atmıştır. Şuanda partimizin genel başkan yardımcısı olarak hizmet etmektedir. Kendisi Muş için hep uğur getirmiştir. İnşallah onun bu gelişi ile birlikte yükselişimiz daha da artacaktır" şeklinde konuştu.

Daha sonra katılımcılara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise, 17 Aralık'ta yaşanan gelişimler, ülkenin üzerinde oynanan oyunlar ve 2002 yılları ile 2014 yılları arasında Türkiye'de kat edilen mesafeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yolsuzluk yapanların AK Partiye yolsuzluk ithamlarında bulunduğunu belirten Çelik, "2 kör adam sarmaya yerken, kör olan biri diğer arkadaşına 'sarmaları ikişer ikişer yeme diye' uyarıda bulunmuş. Diğeri 'sende benim gibi körsün, sarmaları ikişer yediğimi nasıl gördün demiş', o da 'ben öyle yapıyorum da ondan' demiş. Şimdi bizi yolsuzlukla suçlayanlar önce aynaya baksınlar" diye konuştu.

4 bakanla ilgili araştırma yapılmasını başta AK Parti'nin istediğini vurgulayan Çelik, "AK Parti iktidarının bir mensubu olarak bu memlekette tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim el uzatırsa uzatsın bu el kimin eli olursa olsun o eli kırmak sizin, bizim hepimizin namus borcudur. Şimdi tutup ta top yekun bir karalama faaliyeti yapıyorlar. Bu Allah'ın gücüne gider. 4 Bakan arkadaşla ilgili süreci biliyorsunuz. Dedik ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) soruşturma komisyonu kurulsun orada haklı-haksız her şey ortaya çıksın, gerekirse yüce divana sevk edilsin. Neticede Yargı son sözü söylemediği sürece kimseye suçlu veya suçluluk muamelesi yapamasın" ifadelerini kullandı.

Toplantının bitmesinin ardından Muş Belediye Başkanlığını ziyaret eden Çelik, burada Başkan Necmettin Dede'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in Muş Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement