AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

''Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapılabilir, bunlar ayrşma değil hizmet yarışıdır.

15.03.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapılabilir, bunlar ayrışma değil hizmet yarışıdır. Siyasi duyarlılığımızın devam etmesi lazım" dedi.

Erdem, Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı'nın (KODAV) Sarıyer Korupark'ta düzenlediği birlik ve beraberlik günü etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşan Erdem, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasında kıyasıya bir yarış olduğunu belirtti. Milletin 30 Mart'ta kararını vereceğini ifade eden Erdem, "30 Mart'ta doğru kişiler seçilirse, millet doğru şekilde yönetilir" dedi.

Yerel yönetimlerin ve yerel yöneticilerin önemine değinen Erdem, şunları söyledi:

"Örneğin Kayseri'ye, Konya'ya bakın. Bu şehirleri geçmişten günümüze inşa eden belediye başkanlarının ufku ve vizyonu vardı. Bu örnekleri arttırabiliriz. Siyasi partiler hizmet yarışı yapar. Bir belediye başkan adayı yanıma geldi ve dedi ki; 'Belediye başkan adayıyım ama sizden torpil istemiyorum. Çünkü, atamayla belediye başkan adaylığı oluyor ama seçilmiyor.' Çok doğru bir söz. Tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum."

Sivas'ın Koyunhisar ilçesinde doğup büyüdüğünü hatırlatan Erdem, geçen dönem AK Parti'den İstanbul'da Sivaslı 2 belediye başkan adaylarının olduğunu, ikisinin de seçimi kazandığını, bu seçimde ise Sivaslı 4 adayın bulunduğunu bildirdi.

Seçim öncesinde sokakların hareketlenmeye başladığını dile getiren Erdem, "Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapılabilir, bunlar ayrışma değil hizmet yarışıdır. Siyasi duyarlılığımızın devam etmesi lazım" dedi.

KODAV Başkanı Memduh Uz ise 20 yıl önce kurulan KODAV'ın bugüne kadar 600 öğrenciye burs verdiğini, bu öğrencilerden birçoğunun doktor, mühendis, devlet çalışanı olarak ülkeye hizmet ettiğini vurguladı.

Uz, KODAV'ın misyonu ve vizyonu doğrultusunda çalışmalar yaptığını, ülke birlikteliğini geliştirmeye çalıştığını söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement